Pamuk7 Selam kizlar biz 31+3 haftaligiz ve ben artik geceleri uyuyamiyorum; tuvalete kalkmaktan, kramp, mide yanmasi, rahat bi pozisyon bulamama vs.. saat kac olmus daha uyuyamiyorum ve canim sıkılıyor.. sizler napiyorsunuz??
Iremco12 Pamuk7 33.hafta aynı tamamen rahat pozisyon bulamıyorum, sürekli tuvalete kalkıyorum ve boğazıma kadar çıkan asit mahvediyor:(
Erkeekaannesii Pamuk7 Bende aynıyım yaklaşık 1 aydır da aynı dıcak basıyor rahat bir pozisyon bulamıyorum tam içim geçiyor tuvaletim geliyor falan gece 3 ten 4 ten önce uyuyamaz oldum uyku düzenim kalmadı
Suzan-5656 Pamuk7 yok bacım kolum uyuşuyor bi sağ bi sol derken gece 3 4 ü buluyor uyku ilk gebelik 29+5🥹🤧
Julideniz Pamuk7 hamileyken yine uyuyabiliyormuşuz doğurunca dahada uyuyamıyoruz 😃 7 aylık oldu oğlum yarım saate bir uyanır uyuyup uyanmaktan bir hal geliyor aynı bedende olmanın güzelliği de başkaymış
Pamuk7 Mlkkkkkk Kiz deme öyle en azindan bebisin yaninda masallah.. böyle bin türlü sey geliyor insanin aklina, uzun süre haraket etmesin ben bi düsüncelere kapiliyom ondan sonra tuvalet nöbetlerin bitmistir, agirliktan kurtulmussundur..
Pamuk7 Iremco12 Hosgeldiniz uyuyamayan anne ve anne adaylarin yanina 😂 ayni sekilde bendede bu mide yanmalari var
Mlkkkkkk Pamuk7 orası öyle tabi çok şükür ama ben bir an önce doğurmak istiyordum şimdi ki aklım olsa bi 3 ay filan daha kalsaydı derim 😄😄
Pamuk7 Julideniz Allah yardimcimiz olsun canim masallah büyütmüssün bebisi 🧿 senin dogumun nasil gecti? Kac haftalik dogum oldu