Ferhan0758 inarches inarches ikili taramadsn dolayı hep risk olduğu söylendi riskli gebelik olarak takip ettiler hatta sivasts yaşıyorum Sivas’ta perinatoloji olmadihi için Kayseri’ye gittim geldim hep şimdi bir hafta geride gibi dedi gelişim olarak sınırda takip edilmesi gerekiyor dedi suyun iyi ama erken alabiliriz azalma olabilir dedi baya strese soktu beni
inarches Ferhan0758 İkili taramada sonucunuzda sıkıntı çıkmış olabilir ama kilo boy olarak bebeğiniz haftasına göre gayet iyi çıkmış bence ve o haftalarda çoğu insanın bebişinin gelişimi böyle zaten çok kişinin yazdığını okudum.Bence stres yapmayın kendinize
Ferhan0758 inarches nette buradaki paylaşımlarda dediğiniz gibi ortalama haftasında ama iki uzmanda öyle konuşunca tedirginlik oluyor hâliyle ama rahatladım teşekkür ederim ❤️
inarches Ferhan0758 Rica ederim ne demek burada bir sürü hamile arkadaş başka başka şehirlerde hepimiz farklı farklı doktorlara gidiyoruz eğer öyle olsa bizimle aynı haftalarda olan arkadaşların hep kilolar aşa yukarı aynı hepimizin doktorları gelişim geriliğinden bahsetmeliydi yani siz gönlünüzü ferah tutun 🤲🏻🥰
Ferhan0758 inarches çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla vaktinde bebeklerimizi kucaklarımiza alırız 🥰
Selcan3 annehomelif suanlik doğumun nasıl olacagi belli değil bu haftaya kadar sezaryen gibi görünüyordu baş yukardaydı dünki kontrolümüzde baş assagi inmişti süreç nasıl devam eder suanlik bilgim yok
Sevvalkizilkayaa Sevvalsf merhaba ben 32. Haftamdayım bebeğim 11990 kiloda doktorum sağlığı açısından problem yok diyo ama çevrem az diyor ne yapmam lazım
026 reyhanh benim de zayıf bebeğim ya aslında herşeyi de yiyorum anlamadim bende niye böyle oluyor sizde mi minyon birisiniz yada eşiniz doktor bana sizin genlerinizden alıyor dedi bende minyon biriyim çünkü
reyhanh 026 1.60 boyum kilom da öyle çok yoktu açıkçası. Eşim de 1.75 o da çok kilolu biri değil. Bunu düşününce mantıklı geliyor az kiloda olması ama insan yine de takıyor kafaya 🥲
ElifKarata Karan_ maşallah 3 hafta önde gidiyor kilosu. Seker yuklemesi yaptrdnz mi yoksa genetik mi 🥰
026 Nariye007 sizde mi minyon birisiniz benim de böyle kilosu doktor bana sen minyon oldugun için biraz da böyle dedi
inci_6007 umut0808 doğduktan sonra ishalli hastalık olursa o zaman görürsün önemi var mı yok mu 😂 kilolu olmasını istiyoruz hani tatlis duruyor isiririz diye değil iştah kayıplı ishalli hastalık olduğunda arkasında telafi kilosu olsun diye
026 reyhanh benim de öyle çünkü minyon ve zayıf doğmuşum bende eşim de öyle çok zayıf doğmuş doktor bana kilolu çocuk doguramazsin sen zayıf birisin genlerinizden alıyor sonuçta herşeyi dedi asıl sen kilolu çocuk dogurursan ozamn sıkıntı var demektir diyor
Kbrkbrylcn Kızlar merhaba yorumları okudum bi çoğunuzun 2500 kilonun üzerinde ben en son 33+1 de gittim 1923 kiloydu ama doktorum hiç bişey söylemedi yani kilosu falan düşük demedi gayet normal dedi doktorum da mı bi sorun var acaba