Kbr_sn Sevvalsf 36. Haftada 2800 dendi şuan 37+4 3000 olmuştur galiba düzenli kontrole gidiyorum haftada 200 g alıyor
Bennureyla Ferhan0758 Sanki sizi gereksiz strese sokmuşlar. Çok takmayın derim kilo hariç başka bir problem yoksa
Ferhan0758 Bennureyla sadece iki taramada bir değerim düşük çıkmıştı onun dışında sorun yoktu ama yinede iki doktor takipli gittim en son işte gelişimi boy kilo olarak sınırda hatta suyunda azalabilir erken alabiliriz dedi baya stres oldum
papatya42 Merhabalar doktor 35 haftalık diyor uygulamada 37 haftalık olduk son adet tarihim 17 Mayıs geç döllenme olabilirmi devlette takipliyim doğru düzgün bşy sorulmuyor söylemiyorlar
papatya42 Birde sezeryan günü verdi şubatın ilk haftası ayın 7 sine uygulamada doğum tam şubat 7 gösteriyor benim iyice kafam karıştı doktorun dediği haftaya göre 38+4 de sezeryan olacak uygulamada 40 hafta dolmuş oluyor sezeryan için 38+4 iyimi
Meryem3835 Sevvalsf 36+2 Pazartesi günü gittiğimde 3.160 kilo dedi Dr. 49 cm boyu dedi 38 de alicak 29 ocakta hayırlısıyla oğluşumu🩵🙏
Meryem3835 Gizemyldz-1997 Gizemyldz-1997 Ya her hafta NTS giriyorum ben Dr. Bey çağırıyor seninde her hafta olması gerekiyor ben pazartesi gidicem sonraki hafta doğum zaten
Cilek_21 Sevvalsf benım kontrolüm haftaya 20 haftalık olacam bakalım kaç kilo olmuş ona göre yediklerime dikkat edecem herkes neler yemiş acaba bunları da yazsa 😍
Gizemyldz-1997 Meryem3835 beni işte 22snde çağırdı 37+5 oluyorum en son gittiğimde 3 gün önde demişti o zaman alckamış nstye daha hiç girmedim artık nasıl olcak bilmiyorum
Meryem3835 Gizemyldz-1997 Senin haftan benden çok seni de her hafta çağırması gerekiyor senin ki normal mi sezeryan mı ve senin doğum ne zaman
Gizemyldz-1997 Meryem3835 işte en son 35dim ayın3nde gittim bir de 22snde çağırdı o zaman da 37+5 oluyorum bana göre ama nstye o zaman alcam dedi normal şu anlık bir sorun yok dedi
inarches Ferhan0758 Bence endişelenmeyin çünkü sizinle aynı haftada benim de bebeğim 1664 kg ve 40 cm idi gelişimi 1 hafta ileri çıkmıştı doktorumda gelişimi gayet güzel dedi.Size nasıl gelişiminde gerilik riski var dediler anlamadım.İnternette bile haftalara göre olması gereken boy ve kilo yazıyor oraya bakıncada gayet normal bence.
Ferhan0758 inarches inarches ikili taramadsn dolayı hep risk olduğu söylendi riskli gebelik olarak takip ettiler hatta sivasts yaşıyorum Sivas’ta perinatoloji olmadihi için Kayseri’ye gittim geldim hep şimdi bir hafta geride gibi dedi gelişim olarak sınırda takip edilmesi gerekiyor dedi suyun iyi ama erken alabiliriz azalma olabilir dedi baya strese soktu beni