Eyluull Rabisozdmr kutuyu nasıl yaptınız cok güzel bende bu tarz yaptırmak istiyorum ve hediyelikleri mazemelerin linkini atabilirmisiniz
Rabisozdmr Eyluull https://ty.gl/hb3bixsnlh kutu linki . Üstündeki etiketi bir organizasyon yerine yaptırdım. Çikolatayı dışardan ambalajlı olarak aldım etiket yapıştırdım. Biraz maliyetli oldu çikolatanın tadı çok güzel
birLinaannesi Ganimetorhan Kendim el emeği yapmak istiyorum hazır yerine.. ufak cam şişelerden alacağım ( 30 adet) içine gül kolonyası dolduracağım. Etiket çıkartıp yapıştıracağım. Bir de çikolatasını hazır alıp aynı şekilde etiketi çikolataya yapıştırıp kutuda dağıtılır gelenlere. Daha ne olsun ? 🤦🏻♀️ Bence gayet makul.
xhbgns Ganimetorhan Bubble mum pleksi kutuda kurdele ve kuru çiçek ile süslü üzerine de şeffaf etiket yaptırdık bebeğin ismini onu dağıtacağız hastaneye gelen yakınlarımıza
Tunzalee38_ asell13 bencede hep atılacak bisey değil devamlı dolap uzerinde duracak bisey mıknatıslı yaptır Bende öyle yaptirdim
karaguzelirem_ Makrome anahtarlık ve kolonya şişesi yaptırdım birde hastaneye ziyaretimize gelen yakınlarımıza ikramlık çikolata yaptırdım hastane ile anlaşıp oda süsleteceğim nasip olursa orda da lohusa şerbeti ikram edecekler
Rabisozdmr HMH Çikolatayı alıp etiketi yapıştırdım kutuyu ayrı aldım çok lezzetli Tatbak diye bir yer var İstanbul’da biliyorsanız
Pinark92 makrome anahtarlık yaptırıyorum ben çok 60 adet , bugün ya da yarın kargoya vereceklerdi bir de çikolata yaptıracağım o kadar
ozgekader Ganimetorhan bende trend yoldan şişe aldım birde kiraz çiçeği kolanyalı onları kendim doldurucam etiketide kendim tasarladım bir tek çıkarttırması kaldı birde çikolata yeterli diye düşündüm örnek resim bırakim size ben benim kızım olucak diye pembe aldım kolanyayı maviside var 😊🩷🩵
Ceydatrkmen Ganimetorhan Kraft kutu içerisinde kokulu lotus mum+ kelebekli magnet yaptırıyorum ben. Cok abartmak istemedim ama hatıra olacak kalacak birşey de olsun istiyor. Magneti çok yakınlar harici digerleri atarlar ama mum dekoratif birşey olduğu için kullanılır diye düşündüm