Ebruska_92 Serendipity16 Evet gebe takıbı asırı ıyı esım ozele zorla goturuyor ben ozelden memnun kalmıyorum orda memnunn kaldıgım kadar
Serendipity16 Ebruska_92 valla memnunsanız en iyisi oraya gitmek sadece işte devletin ultrasonları iyi olmuyor insan net göremiyor bebeği bi de benim gittiğim doktorlar hiçbir şeyi açıklamıyor 2 dk bakıp tamam diyorlar o yüzden ben pek gitmek istemiyorum devlete
Ebruska_92 skrbsrl Tartıya cıkınca doktor. Tek mı bakıyor benım dr esımın yanında bagra bagra soyluyo sagolsun
skrbsrl Ebruska_92 evet doktorum veya asistani bakıyor, ben bilmek istemedigimi söyledim onlar da anlayış gösterdiler. Eşim sorarsa eşime söylüyor ama benim durmayacağım şekilde soyluyor
Nadiaa 7., 10., 11., 14., 20 , 23., 28., 32. ve 35.haftalarda girdim. 37 için nst randevum var ama ultrason istemeyecekmiş doktor öyle söyledi. Baştakilerinnfazlalığı düşük tehlikesinden dolayıydı malesef
Zeynepkrkytlli Sumeyyeky sürekli gitmek zarar veriyo diye duydum ben ultrason da olsa bı yerde zararlı Kalbini dinlediğinizde bile yoruluyomus bebek
Sumeyyeky Zeynepkrkytlli yok be güzelim riskli gebeliklerde her hafta gidiliyor en çok dikkat edilmesi gereken riskli gebeliklerde bile ultrason zarar vermiyorsa hiç yorulmaz bebek çok şükür doktorumda her gittiğimde 2 dakika dinletiyor kalbini hiç bana yorulur eder zararlı falan demedi
SenaBM Zeynepkrkytlli instagramdan mı okudun 😂😂 ah garibim bu doktorlar. Sen 6 sene okul oku mezun ol yüksek lisans yap doktora yap uzmanlık yap TUS al sonra da böyle saçma sapan yorumlara maruz kal 😂😂😂
ozgekader Ebruska_92 ayda bir kere giriyorum Şuan 26 dayım doktor 30 da çağırdı 30 dan sonra ayda iki olur diye tahmin ediyorum
Zeynepkrkytlli Sumeyyeky ben burda okumuştum zararlı diye daha sonra da doktorum söyledi Tabi tercih sizin Belki büyük bı zararı yoktur ama sadece bebeği yoruyo olabilir
Ebruska_92 Serendipity16 Özele ultroson için gidiyorum ben ama dogumu galiba devlette yapıcam esim devletten biraz korkuyor karısır kaçırılma olur gıbı
Serendipity16 Ebruska_92 ilk doğumunuzsa devlette nasıl olur bilmiyorum ben sırf özel oda için özeli istiyorum ayrıca hemşire ebelerin ilgi alakalı olması önemli devlette nasıl olur bilmiyorum hiç cesaret edemem ben ama eşinizin endişesi gereksiz kaçıncı yüzyıldayız bir sürü doğum yapan insan var zaten siz doğum yapınca hemen bebeğinize de bant gibi bir şey takıyorlar öyle şeyler olmaz korkmayın
Ebruska_92 Serendipity16 Valla özelde 3 doktora gittim yanındaki kızlar okadar suratsızdıki medipole gittim ben mi kötülere denk geleim bilmiyorum devlette ekstra ücretle oda veriyolarmış diye duydum doktor prenses dogumda yapıyoruz dedi özele gene muayneler için gidiyorum birde erkek doktor deniycem farklı hastanede
Serendipity16 Ebruska_92 bende pendik medipole gidiyorum doktorları genel olarak iyi ama yanındaki asistanlar evet suratsız biraz yani maddi açıdan bi de memnuniyet açısından devlette iyi hissediyorsanız tabi ordan devam edin hayırlısı olsun inşallah