Serendipity16 Pofidik123_ evet bende hareketlerini hissetmesem biraz göbeğim olmasa hamile olduğumu unutucam birkaç ağrı dışında çok şükür rahat geçiyor hamileliğim 😍 bende bazen devlete alıyorum ama devlette hiç düzgün göstermiyorlar bi de bizim buradaki araştırma hastanesi hep asistan falan denk geliyor kimisi iyi oluyor kimisi hiçbir şey söylemiyor ama hiç değilse bebeğim iyi diye rahat ediyorum
Ebruska_92 Serendipity16 Boızım burda suleyman yalcın hastanesı var prof doktorlar ılgılenıyor ultoronları kötü ama ona ragmen cok ilgililer
Serendipity16 Ebruska_92 devletin ultrasonu maalesef çok kötü geçen bi kağıt verdiler hani bakarsın çocuk nerede anlamazsın bile 😂 eğer eğitim araştırma hastanesine gidiyorsanız zaten genelde asistan doktorlar oluyor
Pofidik123_ Kbrnrmrt işte bende o yüzden ayda bir gidiyorum normal kontrole zor dayanıyorum ama yapacak bişey yok
Serendipity16 Ebruska_92 göztepe’deki dimi bende oraya geldim birkaç kere cidden hangi bölüme gitsem ilgiliydi ama bana baya uzak o yüzden üşeniyorum gelmeye yakınsa olsa tercihim orası olurdu
skrbsrl Ebruska_92 vallla bilmiyorum, o kadar çok kafaya takıp ağlıyordum ki artık ben tartilirken bakmıyorum doktorum bakıyor o görüyor çok aşırı aldiysam uyarıyor sadece
Ebruska_92 skrbsrl Tartıya cıkınca doktor. Tek mı bakıyor benım dr esımın yanında bagra bagra soyluyo sagolsun
Annevekizi Ebruska_92 bende 2 kere gidiyorum özel takipli olduğum için bir hafta ücretli diğer hafta ücretsiz gidiyorum
Mevlude_Sahin Ebruska_92 İlk gebeliğimde ayda 1, ikinci gebeliğim değerlerim biraz düşük ve çok ağrılı geçtiği için ilk 4 ay 2, 3 hafta da 1 gidiyordum, 33+6 haftalık gebeyim ekstrem durum olmadıkça ayda 1
Nunu20 Ebruska_92 3 ayda bi rutin kontröl ve ultrason filan hem zamanim olmuyo her ay gitmeye hemide doktor ne zaman kontröl zamani diyosa o zaman gidiyorum 😀en iyisini doktor biliyo zaten hem bebeyim çok iyi irelliyo bi sorun yok çok şükür 🤲
Mutlumomm 3 aylık hamileyim 2 defa gittim doktora fazla da gitmeyi düşünmüyorum acil bişey olmadığı halde
Ebruska_92 Serendipity16 Evet gebe takıbı asırı ıyı esım ozele zorla goturuyor ben ozelden memnun kalmıyorum orda memnunn kaldıgım kadar