Edaacar-ozkan ! Merhaba kızlar sonucumu bugün aldım doktoruma göstermedim anlayan bakabilir mi ?? [https://mutluresim.com/images/2024/01/15/nK0GKj.jpg](https://)
Symnr166 Bu grafik halinde mi doktorum bana grafik halinde istiyorum sonucunu demişti acaba bunumu kast etti E nabızdan bakınca anlamıyor mu 😂
Edaacar-ozkan Symnr166 Evet canım doktor bana grafiğini getir bakalım dedi ben daha gidemedim yarın götüreceğim inşallah en e nabızda ki işe yaramıyor Nerede kan verdiyseniz oraya gidin biyokimyaya oradan sizi bu grafiği verecektir
Nezisozturk07 benim ikili test sonucum bu şekilde çıktı doktor fetal DNA ya yönlendirdi. Yaptırdık şimdi onun sonucu bekliyoruz inşallah Bizim sonucumuzda temiz çıkar
Sdemirel Nezisozturk07 buna mı yüksek dedi benim ikili test sonucu 1/100 dü de yüksek risk denilip fetal dna istedi temiz çıktı çok şükür ama sizin sonuçlar çok Normal geldi bana
rabisskocc Nezisozturk07 ikili tarama sonucu böyle çıkmış olabilir 3lü tarama ve detaylı ultrason daha detaylı daha bilgi verici oluyor umarım bir sorun yoktur bebeğinizde 💚
Nezisozturk07 Edaacar-ozkan orta riskli dediler Yuvarlak içine aldığı kısmı ben anlamıyorum bilen yada bilgisi olan herkese danışmaya çalışıyorum
Edaacar-ozkan Nezisozturk07 inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım benim arkadaşıma direk down sendromlu demişlerdir çocuk sağlıklı doğdu maşallah 😊
Nazd1 Sdemirel peki kullandığın bir ilaç falan mı var neden böyle çıkmış yorum yaptılar mı bende ilaç kullanıyorum mesela banada 350/1 dendi nasıl stres yapıyorum anlatamam
Sdemirel Nazd1 tiroid ilacım var bi ilk gebeliğimde de vardı o hiç böyle şeyler çıkmamıştı testlerde Hiç stres yapma ben de çok yaptım zaman geçmedi resmen bişey de çıkmadı fetal dna da çok şükür
Nazd1 Sdemirel benden istemediler bi 4lü test yaptırıcam bakalım ondan sonra ne olacak çok şükür sorunsuz geçirmişsiniz umarım bende öyle olur 🙏🏼
rabisskocc Esramiray12345 risk altında olsa bile sanırım onun bir sınırı var onun üstüne çıktığında orta riskli oluyor umarım birşeyi yok ve sağlıklıdır kalbinizi ferah tutun❤️
Ebruska_92 Esramiray12345 Burun kemigi olusmamış bu risk olabilir demek ense kalın degil buda iyi bırsey