_Mother_ Ayselcanpolat sabah test yaptım Gine negatif büyük ihtimalle bu ayda olmadı gelecek ay yine birlikte gün sayarız hayırlısı ne ise o olsun 😂
Ayselcanpolat Neva_aydn canım fazla kafana takıp vücudunu çok dinleme.. seninde yaşın genç biraz zamana bırak.. bol bol dua oku. Kafanı biraz dağıt gülüm..😘
Neva_aydn Kubraakgn0 hayırlı olsun bitanem inşallah sağlıklı bir şekilde doğar rabbim sana bağışlasın benimde dün belim orta kısmı çok ağrıdı adım atmıyordum
Neva_aydn Neva_aydn _Mother_ Aynen bundan biraz daha küçüktü ultrasonda ama bilmiyorum akıntım çok var bekliycez adetimi bekliycem bakalım nolcak
Ayselcanpolat _Mother_ birlikte gün sayacağımıza sevinirim elbet…ama hamile olsan daha çok sevinirim..🥰
_Mother_ Kubraakgn0 dayanabilirmisin bence hayır 😂 akşam sen kan ver bence eşine söylemek istersen o zaman şöyle ben yüzüne baksam söylemeden duramam 😂😂
Kubraakgn0 _Mother_ Akşam sigara paketi yarımsa onun içine koyucam testi kendisi görsün pazartesi hastaneye gidicem bakalım nasipse cumarteside bidaha test yapıcam koyulaşır inşallah 😂😂
Nergizos Kubraakgn0 şimdi yine yaptım negatif çıktı. Bat pazar. En iyisi pazarı bekliyim ben. Kasıklarımda da ince ince ağrı var adet olacakmışim gibi sanki🥺
Neva_aydn Nergizos kuzular benim bat bugün olması lazım sadece çok az sol kasık ağrısı ve bel ağrısı var
_Mother_ Ayselcanpolat teşekkürler canım 😘 ama işte bazı şeyler de nasip kısmet daha zamanımız var demek ki birşey olmaz