Ayselcnt xEndless öyle çabuk büyüyorlar ki anlamıyorsun bile.. 😁 Tahaya bakıyorum, daha dün kucağımda emziriyordum.. şimdi 1. Sınıfı bitirdi bile.. inanamıyor insan ne zamancık büyüdü.. 🥲 inşaAllah seninkide hemencik büyüyecek, hiç anlamayacaksın bile.. 😉🥰
xEndless Ayselcnt @Kubraakgn0 Yalan yok zorlanıyorum şuan herkes gececek diyor ama çok tuhaf hissediyorum kendımı.. butun düzenim alt ust olmuş gibi
Kubraakgn0 xEndless Benimkide öyleydi kara kuru bişey çok şükür bu zamanlara nasıl geldik anlamadım ❤️🥲
Ayselcnt Merve-metin Kubraakgn0 xEndless kızlar sezaryenden sonra gecelik mi rahat oldu, pijama mı.. 1 gecelik 1 pijama yeterli mi.. birde depend mi kullandınız hasta bezi mi..hangisi daha rahat oldu.. ben ilkte depend kullanmıştım ama unutmuşum hangisinin rahat olduğunu..😁
Ayselcnt xEndless ilk başlarda çok normal canım.. gaz olmamasına dikkat et.. o çok zorlar.. gerisi kolay inşaAllah..
Kubraakgn0 xEndless Evet zor oluyor hele yanlızsan daha zor ama geçtikten sonrada nasıl geçti diyorsun 😂😂
Kubraakgn0 Ayselcnt ben 2 tane büyük boy alt üst takım almıştım çok rahatlar istersen link atayım hala daha giyiyorum pijama olarak ilk 2 gün hasta bezi kullandım çok kanamam oldu sonra normal pet kullandım
Merve-metin Ayselcnt kesinlikle depend çok rahat ben depend kullandım gecelik giymedim hiç ben direk pijama takımı aldım sezeryan olduğum için doktor muayeneye geldiğinde direk pijamayı hafif indirip dikiş yerlerine bakıp kapatıyordu o yüzden bana kalsa pijama en mantıklısı
Kubraakgn0 Ayselcnt https://ty.gl/5ed1maqc929az Bundan 2 renk aldım canım hem uygun fiyatlı hem kaliteli ve güzel geldi ben hala kullanıyorum ve çok memnun kaldım xl olandan almıştım o zaman için
Ayselcnt Merve-metin o açıdan haklısın..ama dependi değiştirirken pijama daha rahat olur mu diye düşündüm.. tamam canım.. teşekkür ederim..
Ayselcnt Ayselcnt xEndless Merve-metin Neva_aydn _Mother_ bayramımız mübarek olsun güzellerim.. nice güzel bayramlara inşaAllah..🥰😘
Merve-metin Ayselcnt ben pijama takımı kullandım hiçte zorluk çekmedim canım zaten ilk zamanlar oturup kalkarken hastanede sana destek olan illa ki oluyor lavaboya vs giderken değiştirirken de yanında olurlar bişey olmaz gecelik deneyimim hiç olmadı o konuda yorum yapamayacam canım
Ayselcnt xEndless tamam canım..bende ikisinden alacağım heralde..artık nasıl olur bakalım.. teşekkür ederim..