Ayselcnt _Mother_ inşaAllah az kaldı canım.. 21 gün kaldı 40 haftanın dolmasına..bugün 37. Haftaya girdik..sen nasılsın..senin bebişler nasıl..ameliyat oldu mu minik..
_Mother_ Ayselcnt az kalmış sağlıkla al kucağına inşallah 🙏 İyiyiz bizde şükür kızım 25 gün önce ameliyat oldu şuan iyi şükür anlaşılmayacak kadar minik şükür ki 🙏🌸
Ayselcnt _Mother_ evet az kaldı.. inşaAllah sağlıkla kavuşurum bende.. çok geçmiş olsun canım.. durumunun iyi olmasına çok sevindim..🥰
Kubraakgn0 Ayselcnt Evet yavrum 8. Aya girmek üzere maşallah diş sıkıntımız var bi biraz ateş biraz huysuzluk yapıyor sen nasılsın ❤️🥰
Ayselcnt Kubraakgn0 oyy maşaAllah yavruma.. ne kadar tatlı minnoş..🥰😘 zaman ne çabuk geçiyor.. diş sıkıntısı olacak artık.. ben iyiyim çok şükür.. doğumu bekliyorum işte.. az kaldı benimde..
Kubraakgn0 Ayselcnt Evet ya sanki daha dün doğmuş gibi ama kocaman oldu inşallah sağ salim alırsın canım sende oğluşunu kucağına ❤️
Ayselcnt Ayselcnt xEndless Merve-metin Neva_aydn _Mother_ bayramımız mübarek olsun güzellerim.. nice güzel bayramlara inşaAllah..🥰😘
Ayselcnt xEndless öyle çabuk büyüyorlar ki anlamıyorsun bile.. 😁 Tahaya bakıyorum, daha dün kucağımda emziriyordum.. şimdi 1. Sınıfı bitirdi bile.. inanamıyor insan ne zamancık büyüdü.. 🥲 inşaAllah seninkide hemencik büyüyecek, hiç anlamayacaksın bile.. 😉🥰
Kubraakgn0 xEndless Benimkide öyleydi kara kuru bişey çok şükür bu zamanlara nasıl geldik anlamadım ❤️🥲