Kızlar size inanamıyorum 1 seneyi geçik süredir birbirinize dertdaş olmuşsunuz 🥹 ne kadar tatlısınız her biriniz.. be kendime de inanamıyorum çünkü toplam 8000 bin küsür konuşmayı akşam 9 dan beri tek tek okudum 🥲 öncelikle Kübra gözün aydın oğlunun büyümesine burada bende şahitlik ettim bir 9 ay yaşadıklarını 1 geçe de yaşadım ve hepiniz inanılmaz güçlü kadınlarsınız Rabbim hamile olanlarınıza sağlıklı hayırlı vaktinde doğumu nasip etsin bu yazımı okuyan ve bebek bekleyen tüm kardeşlerime de (ben de dahil :)) en kısa sürede hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin 🤲🏻 benim sat 7 aralıktı bat ise 10 ocaktı bu ay ile birlikte 5 aydır deniyoruz bundan 3 ay önce 1 ayı geçik bir gecikmem oldu doktora gittiğimde yumurtalıklarımın ve rahmimin temiz olduğunu söyledi adetimin gelmesi içinde ilaç verdi kullandıktan 7 gün sonra adet oldum o ay 6 sında sonra ki ay 7 aralıkta adet oldum ve bu ay 5 gün gecikmem var sol bel boşluğum hiç olmadığı kadar ağrıyor ve sol kasığımda sürekli bir hareketlilik var 5 gün gecikmem var ama test yapmaya korkuyorum çünkü daha önce ki negatifler beni korkutuyor.. dua edin bende hayırlı güzel haber alayım bu ay 🥹🩷