Neva_aydn Kızlar bugün 3. Günüm doktora gittim hem karından hemde alttan muayene etti yumurtam kiste dönmüş ve gitmemiş yarın tekrar gidicem nolur size yalvarıyorum bana dua edin 😓🙏 lütfen 🙏
xEndless Neva_aydn Allah yardımcın olsun canım endişe etme soğan suyu içersin geçmezse o düşürür kisti korkma sen
_Mother_ Kubraakgn0 Oyy allahım maşallah maşallah Allah’ım korusun yerim ben bunu bu tatlılık nedir ☺️🌸🥰
xEndless Kubraakgn0 🤩 Aminn inşallah Allah herkese nasip etsin.. Nasıl geçiyor gününüz zorluyor mu seni bebiş 😊
Neva_aydn xEndless temizlenmiş canım adetle atmışım klomene başladım bugün salı günü 19m ulasmissa çatlatma iğnesi vurulcak dua edin tutsun ben inanıyorum olucak hatta bunun için içimde heyecan var umutluyum sizde beni duanizdan eksik etmeyin 🤲🤲🙏🙏
Kubraakgn0 xEndless Yeni yeni uykuyu oturtmaya çalışıyoruz yani ikimizde biraz zor alıştık ama anca anca oturuyor herşey 🥰
xEndless Kubraakgn0 😊😊 Bende merak ediyorum daha çok var ama nasıl olucak baş edebilir miyim vs dıye sonra dıyorum Allah yardım eder üstesinden gelirim inşallah 😌
Ayselcnt Kubraakgn0 ben çok öperdim..gerçi hala çok öperimde..😁 insan dayanamıyor..maşaAllah o kadar tatlılar ki.. hele azcık hareketlenmeye başlasın başka türlü tatlı oluyor minnoşlar..🥰