Neva_aydn Kızlar ben anlamadım test mı bozuk çünkü idrara koydum 10 saniye hiç renk menk yok bir kere daha koydum yine tık yok sonradan geldi rengi bir dakika sonra normal mi
Neva_aydn Neva_aydn novacheck mi ne öyle bi test markası burası öyle lanet bir yerki saçma sapan herşey var adam akıllı test bulamiyoruz
Neva_aydn Ayselcnt yok canım koyduğum anda değil bir dakika geçti sonra tek çizgi çıktı çalışmadı bildiğin
Neva_aydn Ayselcnt eşimi gönderdim testi almaya o kadar çok sıkıştım ki dayanamayacak dereceye geldim zannetmiyorum idrarın az olduğunu
Neva_aydn Ayselcnt yok canım ya vermiycem ama kolay değil ki bı ümit bekliyorum gölge çıkıyor umutlaniyorum negatifi görüyorum üzülüyorum sonra yine gölge bilmiyorum yaa bekliycem bir hafta daha bekliycem perşembeye kadar olmazsam doktorumun yanına gidicem
Neva_aydn Ayselcnt galiba pazartesi günü kan vericem doktorla da gorusucem eltime gittim bı görüneyim dedim bana baktı süzülmüşsun rengin hamile rengine benziyor falan dedi içime şüphe düşürdü o yüzden gidicem yüksek ihtimalle
Neva_aydn Kızlar bugün pembe akıntıyla beraber leke geldi bir kaç kere peçete sürerken o kadar başkada bişi yok