xEndless Neva_aydn Amin canım Allah razı olsun Rabbım en kısa zamanda Sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
xEndless Neva_aydn Hiç belli olmaz canım bende adet olcam dıye bekliyordum cenazemiz falan da vardı o dönem gecikince üzüntüden falan diye dusundum ilk basta bı yandan da karnım ağrıyordu hıc ıhtımal vermemiştir anlıyacağın..
Neva_aydn xEndless inşallah canım inşallah başın sağolsun bu arada yarında test yapıyım Allah’ın izniyle pozitifi göreyim
Neva_aydn Ayselcnt yapmadım canım dün tatildi diye kapalıydı heryer alamadım bugün alırsam eğer yapicam
Neva_aydn Ayselcnt dünkü teste bakıyorum hala o gölge var umitleniyorum ama sonra ya test bozuksa diyorum bilmiyorum ki kasıklarım ağrıyor arada bir sancım da oluyor ama akıntım çok öyle böyle değil
Neva_aydn Ayselcnt alamadım testi ben rahatsızım çıkamıyorum eşimde 19.30 da eve geliyor 6 da gidiyor anca cumartesi aldirabilirim pazar yaparım testi
Neva_aydn Kızlar benim midem çok bulanıyor kusma raddesine geldim ama kusamadım baş dönmem de çok var uyuma isteğiyle beraber