xEndless Neva_aydn Filmden sonra hemen ilişki önermıyorlar bazıları da önerıyor tam bilgim yok antibiyotik vs yazıyorlar enfeksiyon kapılmaması ıcın ayrıca ters bı doktorsa baska yere git hem para verip özele gıdıyorsub hemde ters muamele görüyorsun
Neva_aydn xEndless hemen onermediler zaten 3 4 gün sonra dediler biz hala yapmadık evet ters ama çok yaklaştım güzel haber almaya bıraksam Baska yerde baştan tedavi uygulanacak bilmiyorum ki yaa off
Neva_aydn Kızlar bu gün kontrol var gidicem bir iki saat sonra inşallah catlamistir diycem ama birliktelik bir defa oldu
Neva_aydn xEndless canım maalesef çatlamamış bir sonraki ay çatlatma iğnesi vurulcak bakalım nasıl olcak
Neva_aydn xEndless evet gerçekten bu sefer güzel gelişti inşallah önümüzdeki ay daha da guze haber alırım nasip
Ayselcnt xEndless hamdolsun canım.. ama 3 gündür hastayım..baya kötü oldum.. hamdolsun bugün bir parça iyiyim.. sen nasılsın
_Mother_ xEndless iyidir çok şükür canım bugün muayene oldum daha şükür gelişim olarak iyi 33+0 2300 gram dedi dudak yarığımız da şükür buruna kadar yarık değil damakta da yoktor inşallah senin nasıl gidiyor
xEndless Ayselcnt Bende çok şükür iyiyim aynı gıdıp geliyorum doktora senin bebiş nasıl kaç haftalık oldun
_Mother_ Ayselcnt fotoğraf varmı kız at bir bakim bak burdaki kızların bildim hep 🤣😅 @Kubraakgn0 e erkek demiştim @xEndless e de kız demiştim tabi sağlıklı olması herşeyden önemli eğlence olsun maksat sağlıkla gelsin inşallah
Ayselcnt xEndless inşaAllah..sağlıklı olsunda cinsiyet çok önemli değil..😊 hareketlerini hissetmeye başladın mı..
Ayselcnt _Mother_ canım devlet hastanesinde kağıt vermiyorlar..10. Haftada video çekmiştim ekrandan tek o var ondada net değil..
Ayselcnt _Mother_ [https://mutluresim.com/images/2024/12/26/1M7NXo.jpg](https://) Belki kese şeklinden bilirsin..😁
xEndless _Mother_ Benimde elhamdülillah iyi gidiyor doktora gidip geliyorum bebek iyi sanırım biraz nazlı 😊 tahlil veriyorum tsh için çok şükür sıkıntı yok şimdilik sadece idrar tahlilinde kan görunuyormus oda neyden olur bılmıyorum
Ayselcnt _Mother_ maşaAllah 30 oldun mu bile.. 🥰çok sevindim canım çok şükür bebeğin iyi..inşaAllah dudağındada sorun yoktur..