Neva_aydn xEndless sen bide onu bana sor yarın doktorun yanına gidicem bakalım o ne diycek nolur dua edin bu ay bana güzel gelsin
xEndless Neva_aydn Hayırlısı ile olacak ınsallah canım, bak en önemli kısmı buydu emin ol dualarım seninle Rabbım ınsallah sana da sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin
Neva_aydn xEndless amin inşallah canım bu sonucu öğrendim içim rahat etti artık akışına bırakıyorum olursa olur rahatım yani yarın kan sonuclarimda var onları da alicam gorunucem bakalım adetin ikinci günü alınan kan bakalım ne cikicak e nabizda görünmüyor
ikincibebegimiistiyorum xEndless sağ ol canım ben de çok kararsızım bugün de koşturmacadan gidip alamadım bile ilacı. Yarın alıp içeyim diyorum. Böyle de çok fenayım ağlama krizine girdim durup dururken. Hormonlarıma ne oldu hiç anlamadım bu ay.
xEndless ikincibebegimiistiyorum Benım regl yaklaşınca tamda bahsettiğin gibi oluyordum eger sancın vs varsa gelir reglin ilaç içme bence yine de sen bilirsin.. Stres vs yaptıysan ondan da etkilenmiş olabilir canım
ikincibebegimiistiyorum Neva_aydn Gözün aydın canım çok sevindim. Bundan sonra daha kolay olur inşallah her şey.
Neva_aydn xEndless bencede neden olmuyor olsun artık düşüncesi bile insanı boğuyor ağlamaya sebep oluyor stres yapma
ikincibebegimiistiyorum Neva_aydn Evet canım ondan herhalde. İyice bozdum tüm dengemi her şeyimi. Bir süre girmeyeceğim buraya. Hala regl olmadım. Bugün son kez evde test yaptım. Negatif çıktı. İlacı almaya başladım. Artık kendiliğinden olursa olur. Hiç takip etmicem.
Neva_aydn Bu arada kızlar smear testi temiz çıktı hormonlarım normal çıktı cuma günü gidicem fotokopi çıkarmam lazımmış bakalım ne bekliyor bizi yalnız bişi itiraf edicem doğrumu bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen 🙏🙏
Neva_aydn Çocuk istemekte kararsız kaldım gebelik istiyormusun sorusu tuhaf geldi bana ya ne kadar mantıksız da olsa bilemiyorum ki yaa
xEndless Neva_aydn Senın tercıhin canım ona bırsey diyemem.. En azından ıcın rahat suan tahlillerin vs temiz cıkmış..
ikincibebegimiistiyorum Neva_aydn Biraz yıprattık canım kendimizi bu süreçte. Oluruna bırakmak en güzeli olacak sanırım. Rahim filminden sonra kanallar açılıyor. Hamile kalmak kolaylaşıyor diye duymuştum. Bu ay da yine sen değerlendir kendini sıkmadan. Bitti mi reglin?
Neva_aydn ikincibebegimiistiyorum çoktan bitti canım klomeni kullandım dün sondu bilmiyorum daha birliktelik olmadı
Neva_aydn Kızlar bişi diycem benim bı saat öncesine kadar adet olucakmisim gibi sancı girdi karnıma şimdi ise kasiklarim patliycsk diz kapaklarima kadar hissediyorum belim aynı o şekil napcamm
Neva_aydn Kızlar bugün özel hastanedeki doktorumun yanına da gittim yumurtam 19 mm olmuş 21 olunca catliyormus zaten gün aşırı ilişki dedi pazartesiye kadar çatlar dedi inşallah çatlar catlamazsa gelecek ay çatlatma iğnesi kullanicaz dedi çok şükür
xEndless Neva_aydn 😌 ayy bu ay guzel haberler alırız senden inşallah yumurtan cok guzel gelişmiş canım Rabbım gönlunuze göre versın 💐
Neva_aydn xEndless amin inşallah canım inşallah bakalim bekliycez rahim filmi işini ben bu özeldeki doktordan bağımsız yaptım ona söylesem mi bilemedim