Neva_aydn Merve-metin evet hemen yanı 2. Dkkasi dolmadk çıktı yani daha lavabodaydim tam üstümü duzelticekrim gördüm
Merve-metin Neva_aydn ayyy var o zaman canım 🙏🏻🙏🏻 inşallah kanda da çıkar kan ne zaman vereceksin peki
Merve-metin Neva_aydn ayyy inşallah canım sonuç için yaz merak ederim dualarım seninle inşallah güzel haberlerle geleceksin 🤲🏻
Ayselcnt Kubraakgn0 geçmiş olsun canım.. endişelenme..hafif sarılık benim oğlumda da olmuştu.. ilk bir hafta on gün bol bol beslemek gerekiyor.. inşaAllah hemencik geçer..
Kubraakgn0 Ayselcnt Bugün tekrar gittik azalmış baya dedi cuma günü bidaha gidicez bakalım inşallah geçmiş olur evet saat başı kaldırmaya çalışıyorum bakalım çabucak atlatsa keşke 🥺
Neva_aydn Kızlar dualarınız için teşekkür ederim ama maalesef çıkmadı kan vermedim idrar tahlili aldılar negatif çıktı ama şuan midem çok bulaniyor
Cimcime30 Neva_aydn nıye kan almıolar anlamam Degısık hayırlısı bebegım varsa zaten bellı olur bır kaç güne Regl olmazsan
Neva_aydn Merve-metin çok saçma ama almadılar işte haftaya cumaya kadar adet olmazsam iyi zaten randevu aldım gidicem
Cimcime30 Neva_aydn cnm ben kızımda adet olucam gbı ağrım vardı olmadım hayırlısını ıste ama test nedennyanıltsın ya çok tuhaf
Neva_aydn Cimcime30 baya sancım var heran sokulucem sanki çok ağrıyor başım ayrı ağrıyor bekliycem hakkımızda hayırlısı
Merve-metin Neva_aydn evet canım varsa bebek büyür evde yaptığın testte var gözüküyor hadi inşallah o zaman güzel haberlerle gelirsin
Neva_aydn Merve-metin inşallah canım yarın sabah normal artı med mi ne o testide yapicam bakalım nolucam zaten haftaya cuma hastaneye gidicem görünür