Neva_aydn Kızlar yarın kan vericem kesin ama bugün baya sancım oldu bı yandanda umudum gitti bu aya ama hayırlısı yinede yarın kan vericem lütfen dua edin bana yüksek çıksın beta @_Mother_ @Merve-metin @Ayselcnt @Kubraakgn0 @xEndless
Kubraakgn0 _Mother_ Anladım canım keşke benimde öyle olsaydı da nasip artık valla şimdiden 2. Olursa diye korkusunu yaşıyorum 🥺
Kubraakgn0 @_Mother_ @Neva_aydn @Ayselcnt @Merve-metin Bizim bebişte sarılık olmuş doktorum göbek hizasında dedi dün gittiğimizde yarın tekrar gidicez geri çekilme olmazsa dahada ilerlediyse hastaneye yatırılma durumu varmış dünden beri saat başı emziryorum filan ama korkuyorum ya yatırırlarsa diye 🥺
Neva_aydn Kubraakgn0 korkma canım bişi çıkmaz Allah’ın izniyle sarılık bildigim kadarıyla her bebekte oluyor korkma buda geçer
_Mother_ Kubraakgn0 canım sık emzir tuvaletini kaç defa yapıyor ışık aç altında uyusun korkma hiç benim kızımda oldu evde geçti çok şükür hastanelik olmadı sık sık emzir tuvaletini yaparak atacak vücuttan
xEndless Kubraakgn0 Korkma canım Sık sık emzir uyanmıyorsa hafif burnunu elle ayağına hafiften dokun uyanır muhakkak, mama da verebilirsin biraz en azından sarılığı geçene kadar takviye olarak
Merve-metin Kubraakgn0 çok geçmiş olsun canım bol bol emzir uykusundan uyandır emzir hiç korkma bol dua et sadece yatırırlarsa bile onun sağlığı için böyle düşün ama sarılık her bebek oluyor tek çaresi bildiğim kadarıyla bol bol emzirmek uyuyorsa bile uyandırıp emzirin diyorlar
Kubraakgn0 _Mother_ Gündüz 10 kere gecede 7 8 kere değiştiriyorum canım emmesi tuvaletini yapması çok güzel bakalım geçer inşallah
Neva_aydn Ben eve çoktan geldim randevulu çalışıyormus yeni sistem 10.30 tan önce randevu alınamaz doktor bakamazmis sonra gelin dedi bende kan vermeden geldim yolda gelirken gebelik testi aldım erken gebelik emin değilim sizde bakın
Merve-metin Neva_aydn hemen çıktıysa 2.çizgi var canım görünüyor ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Neva_aydn Merve-metin evet hemen yanı 2. Dkkasi dolmadk çıktı yani daha lavabodaydim tam üstümü duzelticekrim gördüm