xEndless _Mother_ Rabbim o annenin de yardımcısı olsun neler var neler gerçekten.. annem hep ; git hastaneye 1-2 saat otur sadece izle, ibret alırsın haline herseyine şükredersin derdi çok doğru söylemiş.. Allah kimseye dert verip, derman aratmasın
_Mother_ xEndless amin amin canım inşallah annen çok doğru demiş valla öyle kızımın 1 tane dişi eksik diye hep kendime dert ediyordum niye eksik ne yapacağım ne yapmam gerekiyor diye dedim her halde Rabbim dedi bu kulum boş dert ediniyor ona dert verim bazen kendimi suçluyorum 😂😅
xEndless _Mother_ Bana da bugun iyi ve çok güler yüzlü bir doktor denk geldi devlet hastanesinde ama danışmada çalışanlardaki ego doktorlarda yok. Tahlil vermem lazım klozete dışarda asla girmiyorum yerden tuvalet hangi katta diye sordum danışmadaki kadına bilmiyorum dedi kafayı çevirdi nası bilmiyorsun sen bu hastanenin çalışanı değil misn dedim ay bizim tuvaletlerimz farklı dedi şimdi gelde sinir olma bu tip insanlara 🤔
_Mother_ xEndless Allah’ım yaa zaten çalışan ile sekreterler sanki hastanenin sahibi bana da doktor idrarını yap gel dedi baktım klozet hayatta yapmam gittim alaturka aradım bende sonra geldim 😂😅🤣 iyiler ile denk gelelim her daim
Kubraakgn0 Ayselcnt Evet ama ben ayılamamışım sanırım doktorum çok uğraştık ayıltmak için narkozu bedeni kaldıramadı ama hala çabalıyoruz filan demiş çocuk çıkıp odaya gelmiş beni 1 sonrasında 1 saatten fazla daha tutmuşlar malesef olsun geçti en azından 🥹
xEndless Kubraakgn0 Bol kahve ve su tüket o narkozu tamamen atar vücudundan doktor demiştir zaten sana 😊
Kubraakgn0 xEndless Daha bugün taburcu edicek anca söyler canım ama çok kahvede bebeğe geçip uykusuzluk huzursuzluk yapmaz mı yediklerine dikkat et sen ne yersen aynısı ona geçiyor dedi doktorum
xEndless Kubraakgn0 çevremde sezeryan olanlar hep kahve içiyordu ama sen yine de doktoruna sor canım yanlış bişey demek istemem doktorun sana doğru bilgi verir 😊 bu arada bugün daha iyi misin ?
Merve-metin Kızlar günaydın bana bir konuda akıl verin lütfen biliyorsunuz haberlerde bebeklerin ihtiyacı olmadığı halde küvöze girip öldürüldükleri haberleri kaç gündür haberlerde yayınlanıyor inanılmaz moralim bozuldu ve bu hastanelerin isimlerini yayınlamışlar ve benim gittiğim hastanede bu listeler arasında ben Esenyurtta oturuyorum ve benim oturduğum yerdeki tüm özel hastaneler bu listede yer alıyor ne yapacam ben şimdi hastaneyi değiştirmek istiyorum ama en yakın hastane avcılar orası da listede var arada kaldım iyice doktorum çok iyi ilgili alakalı bi doktor değiştirmekte istemiyorum ama bu kadar zaman bebeğim olsun diye uğraştım şimdi olunca bu riske giremiyorum lütfen bi akıl verin bana 😔
xEndless Merve-metin Canım ne diyeceğimi bilemedim inan ama aynı durumda ben olsam kesinlikle güvenip o hastaneye adım atmazdım bende anadolu yakasındayım bu arada haberleri okudum gerçekten kanım dondu çok üzüldüm etkilendim eğer imkanın varsa başka güvenilir bir hastane bul oraya git en azından kafan rahat olur diye dusunuyorum
_Mother_ Merve-metin valla çok kötü bir durum şehir hastanesi falan varsa güvenli oluyor oralar ben kızıma doğum yaptığımda onun ayağına benim koluma alarm gibi birşey takmışlardı insan korkuyor valla artık dediğin gibi dikkat edin sizde
Merve-metin xEndless evet bende onu araştırıyorum şimdi benim oturduğum bölgede tüm hastaneler listede listede olmayan hastane arayıp bulmam lazım çünkü inan 1 yıl bekledim belki çok uzun bi süre değil kaç tane doktor gezdim hepsi bebeğin olmaz dediler şimdi benim bebeğim oldu bu bir mucize onu riske atmak istemiyorum doktor arayışına girdim inşallah güzel hastane ve doktor bulabilirim
xEndless Merve-metin Çok haklısın böyle düşünmekte Anadolu yakasında olsan yardımcı olurdum ama Avrupa yakasını gezme dolaşma harici detaylı bilmiyorum.. Forumda post açıp danış istersen muhakkak bi öneri vs bulursun
Kubraakgn0 Merve-metin Devlet yada şehir hastanesi olarak bakabilirsin ben devlet hastanesinde doğum yaptım gayet memnunum daha haftan erken güzel bi doktor araştır istersen ☺️
Merve-metin _Mother_ evet canım şuan her yeri araştırıyorum inşallah güzel bi doktor bulabilirim insan artık kime güveneceğini şaşırdı ya küçücük canlara nasıl kıyabilirler bu resmen vahşet