xEndless _Mother_ gen testi de temiz gelecek Allahın izniyle bol bol inşirah suresi oku için ferahlar sıkıntın gider.. o testin sonucu ne zaman gelecek bu arada
_Mother_ xEndless inşallah canım temiz gelir 3 haftaya çıkması gerekiyor yasin ayetel kürsi ismi azam kısa süreler dualar hepsini okuyorum allahım sen yüreğime ferahlık ver rahata çıkar diyorum hep Rabbim bizi en büyük acı evlat acısı ile imtihan etmesin 1 defa yaşadım tekrar yaşamim inşallah mental olarak güçlü durmaya çalışıyorum
xEndless _Mother_ Allahın izniyle güzel olacak hersey bol dua ve tevekkül gerisi rabbimşn takdiri bştanem bunu unutma yeter iyi düşünelim iyi olsun
_Mother_ xEndless inşallah canım Rabbim beterinden korusun inşallah valla bu yine birşey değil tamam anomali ama en azından ileride eksiklik hissetmeyecek para ile halledecek şey daha büyük dertler hastalıklar var tedavisi ol ayan veya zor olan bir anne gördüm bebeği kas hastası keşke benim bebeğimde yarık dudak damak olsaydı benim de derdim bu olsaydı dedi yutkunamadım ondan sonra eşime dedim ki şükür edelim hayat durmuş gibi davranmaya gerek yok
Ayselcnt Kubraakgn0 o normal canım ameliyat yarım saat falan sürüyor..öyle oluyor.. 🥰 ben bazen hala diyorum bu benim çocuğum mu diye..😁🥰
Kubraakgn0 Ayselcnt Evet ama ben ayılamamışım sanırım doktorum çok uğraştık ayıltmak için narkozu bedeni kaldıramadı ama hala çabalıyoruz filan demiş çocuk çıkıp odaya gelmiş beni 1 sonrasında 1 saatten fazla daha tutmuşlar malesef olsun geçti en azından 🥹
_Mother_ Ayselcnt ilk ön sonuç çıktı canım 4 kromozom detaylı olan daha çıkmadı 1 ayı bulur dedi doktor 10 gün oldu işte
xEndless _Mother_ Rabbim o annenin de yardımcısı olsun neler var neler gerçekten.. annem hep ; git hastaneye 1-2 saat otur sadece izle, ibret alırsın haline herseyine şükredersin derdi çok doğru söylemiş.. Allah kimseye dert verip, derman aratmasın
_Mother_ Ama kızlar bugün şehir hastanesine gitmiştim yaa hani normal kadın doğuma randevu almıştım o baktı bizim cihaz nedeniyle birşey anlamıyorum dedi perinatoloji arkadaşını aradı böyle böyle hasta var muayene etmeni isterim dedi sağolsun oda asistanını gönderdi dosyam ile birlikte gittim doktor dosyama baktı şimdi seni alsam hastalar ses eder beklerim dersen bekle burda ki hastalar bitsin seni alırım muayene ederim dedi bende sorun değil beklerim dedim 1 saat falan bekledim zaten para verdiğim doktoru da hep bekliyorum bazen 2 saat oluyor beklediğim neyse muayene etti yarığı falan gösterdi bebeğin durumu ile ilgili beni çok güzel bilgilendirdi 3 hafta sonrasına bana randevu verdi defterine not alıp bana kâğıt verdi ki normalde randevu almak zor biliyorsunuz devlette böyle iyi doktorlara denk gelince insan mutlu oluyor doğumu zaten orda düşünüyorum demiştim bundan sonra o şekilde devam edeceğiz birde kızlar sağ böbrekte genişleme varmış dua edin inşallah o doğuma kadar geçer
Ayselcnt _Mother_ ne güzel.. hepimiz böyle iyi doktorlara denk gelelim inşaAllah..benimde doktor konusunda hiç şansım yok..😔
_Mother_ Ayselcnt amin canım inşallah 🙏 Öyle valla başkasının derdini dinlemeyince zannediyoruz ki en büyük dert bizim insan yaşamayınca bilmiyor yine de Rabbim hiçbir kulunu evlat ile imtihan etmesin inşallah hepimiz sağlıkla alalım 💞🌸
_Mother_ Ayselcnt valla ben devlete giderken korkuyorum zaten hep 😅🤣 azarlanırsam diye bazen şans gülüyor demek ki aksi doktor çok ama yaa hep iyi insanlar ile denk gelelim aslında eğitim araştırma hastanesi varmış iyi diyorlar hatta yengem orda doğum yaptı birkaç gün önce
Ayselcnt _Mother_ evet var..ama neden bilmem eşim oraya gitmiyor hiç.. rahmetli kayınpederim orada tedavi gördüğünden belki..bilmiyorum..
xEndless _Mother_ Bana da bugun iyi ve çok güler yüzlü bir doktor denk geldi devlet hastanesinde ama danışmada çalışanlardaki ego doktorlarda yok. Tahlil vermem lazım klozete dışarda asla girmiyorum yerden tuvalet hangi katta diye sordum danışmadaki kadına bilmiyorum dedi kafayı çevirdi nası bilmiyorsun sen bu hastanenin çalışanı değil misn dedim ay bizim tuvaletlerimz farklı dedi şimdi gelde sinir olma bu tip insanlara 🤔