Merve-metin _Mother_ inşallah biran önce geçer canım bugün ilacı içince biraz rahatladım gibi ama bakalım akşama kadar ne olur
_Mother_ Merve-metin ben hiç ilaç kullanmadım o yüzden bilmiyorum doktorum doğal geçsin demişti ama nedense geçmek bilmemişti 😂😂 bugün aslında açlıktan oldu yaa
Merve-metin _Mother_ aç kalmamaya çalış canım aç olunca daha yoğun oluyor mide bulantısı tuzlu bişeyler ye en kötü bastırır mideni
_Mother_ Merve-metin kahve yazmışım 😂😂😂 kahvaltı için yazacaktım saat öğle 12 kahvaltı yapmamışım daha
Neva_aydn Ayselcnt evet az kalmış ama sağ kasigim çok ağrıyor ya birde pazartesi günü kasıklarıma sülük attiriyorum inşallah bu ay sağlıklı gebelik olur
Merve-metin _Mother_ 😂😂oooo nasıl duruyorsun o saate kadar canım ben 12de bide öğle yemeği yemiş oluyorum
_Mother_ Merve-metin yok zaten bana ders oldu asla beklemem daha birlikte yeriz dedim oda çok geç saatte kaldı içimdeki yavrumun Sabri yokmuş o kadar 😂😂
Bade0022 Ayselcnt testle takip etmedim uygulamaya göre 26 hazirandı ama doğrumu bilmiyorum ben oğluma adet sonrası birliktelikte hamile kalmıştım
Neva_aydn Ayselcnt _Mother_ amin inşaallah olur dua edin bana kızlar lütfen bu ay güzel haberler alıyım 🤲