Merve-metin Ayselcnt valla ben çok zorlanırım bide çalışınca çok daha zor oluyor sağlığı yerinde olsun dayanırım bi şekilde diyorum ama bugün bitmeyecek sandım 😢
Ayselcnt Merve-metin hamileliğin rahat olsa zor olmaz aslında..mesela ben şimdi çalışamadım heralde ama ilk hamileliğimde çalışıyordum.. Allah yardımcın olsun canım..inşaAllah biraz zaman geçince daha rahat olursun..
Merve-metin Ayselcnt amin canım şu bulantı kusma ve uykulu halim geçse rahat edecem de inşallah oda geçer 🙏🏻
Merve-metin _Mother_ evet canım dün tüm gün çıkarttım hiç bişey kalmadı midede 😢 akşam eve geçince ilaç aldım yedim bişiler yine çıkarttım sonra bi uyumuşum sabah uyandım 😂😂
Ayselcnt _Mother_ benimde kilom fazla..diyete başlamıştım hamile kaldım..😁 ilk hamileliğimdede diyete başlamışken hamile kalmıştım..😁
_Mother_ Ayselcnt valla diyet falan bana göre değil bide vitamin sorunu var bende ondan dolayı dedim değerler iyi iken hiç bozmayalım doğum sonrası artık detoks kür mür çay Spor bir uolunu bulacağız 😂😂
Ayselcnt _Mother_ bende kansızlık var..diğer değerlerim normal.. bende aralıklı oruç yapıyordum.. 5 ten sonra bişey yemiyorum.. 1 kilo vermiştim..
_Mother_ Ayselcnt yok aşkım ben zaten akşam çay yani meuve şu bu akşam tüketiyorum 😂😂 benim ilk gebeliğim de vitaminsizlik nedeniyle anomali oluşmuştu yaa o yüzden bu defa hiç kilo şu bu uğraşamam dedim çok şükür hiçbir vitamin değerimde sorun yok şuan
Neva_aydn Kizlar benim belimin ortası ağrıyor bazen kenarlar ve ben hiç yemek yiyen biri değilim acıkan biri değilim ama bu iki gündür çok acıkıyorum ve yiyorum
Merve-metin _Mother_ aynen valla 2 gündür bende kabus yaşıyorum bakalım ne zaman geçer ilacı da içtim bugün bulantı var şuanlık
_Mother_ Merve-metin genelden 3 ay dolunca geçiyor daha doğrusu hafifliyor ama inşallah daha erken geçer
Merve-metin _Mother_ inşallah biran önce geçer canım bugün ilacı içince biraz rahatladım gibi ama bakalım akşama kadar ne olur