Ayselcnt _Mother_ canım test aldım az öncede sıkışmayı bekliyorum..😁 Allahım hevesimi kursağımda bırakmasın..
Merve-metin _Mother_ henüz adet olmadım dün çok ağrım vardı sökülecek gibiydim ama olmadı şehirdışındayım test yapamıyorum döndüğümde artık olmazsam eğer yapacam test 🙏🏻 inşallah güzel haberler vermek bu ay nasip olur
_Mother_ Ayselcnt tamam aşkım kapak tarzı birşeye yap eyince testin her yerine yetiyor zaten ben öyle yapıyordum gelmeyince 😂😂
_Mother_ Ayselcnt yaaa çok şükür gözün aydın canım sağlıkla inşallah 😇 çok mutlu oldum çok dua ettim sizler için bu süreçte birlikte bekledik sabır ettik darısı diğerlerine inşallah 😇
mucizem4423 Ayselcnt _Mother_ kızlaaarrr maşallah çok şükür rabbime sizin için çok seviniyorum sağ Salim kucağınıza alın inşallah sağlıkla kolaylıkla rahat bi gebelik geçirin bize de dua etmeyi unutmayın darısı tez vakitte hayırlıca başımıza olsun inşallah 🤲🏻🩷💞
Ayselcnt _Mother_ Allah razı olsun çok sağol canım.. gerçekten beraber dua ettik, beraber yol katettik.. 🥰😘 Rabbim diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşaAllah..
Ayselcnt _Mother_ bu sefer daha belirgin.. geçen sefer 3 4 gün geçmesine rağmen daha silikti..inşaAllah bu sefer sağlıklı olur..ama midem bulanıyor yahu..bu kadar erken mide bulantısı olur mu..
Ayselcnt mucizem4423 canım benim çok sağol.. sizler içinde dua ediyorum inşaAllah..Rabbim sağlıkla nasip etsin inşaAllah..🥰😘
_Mother_ mucizem4423 rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah gebeliğimi öğrenir öğrenmez sizler için Meryem suresini okudum çok dua ettim inşallah peş peşe güzel haberlerle gelirsiniz sizlerde
Ferise34 Ayselcnt benim de bat yarın, 2,5 senedir istiyorum. Bu ay sonu aşılama var ama aşılamaya kalmadan işim doğal olsun istiyorum. Dua eder misiniz
_Mother_ Ayselcnt havalardan mi ne kurban bayramında et görmekten benimde aşırı midem bulanmaya başladı inşallah sağlıkla ilerler bu defa canım kan verip takibini yap
mucizem4423 Ayselcnt olur olur kuzum normal yediklerine dikkat et yağlı şeyler tüketme sağlıkla geçsin inşallah
Qwert2211 _Mother_ Allah razı olsun hepimize duan için öncelikle . Çatlatma iğnenin üzerinden 14 gün geçti ovulasyon testi wardı ewde sabah ilk idrarla yaptım tek çizgi çıktı. Baya da moralim bozuldu acıkcası sizce kesin yokmudur test yapmaya korkar oldum artık
Ayselcnt mucizem4423 tamam canım.. sağol..Rabbim en kısa zamanda sağlıkla sizede nasip etsin inşaAllah..🥰