Ayselcnt _Mother_ inşaAllah sağlıkla kalp atışını duyarsın canım..kardeşiminde az bişeu kanaması olmuş..iğne vermiş doktor..😔
_Mother_ Ayselcnt inşallah canım aman niye ki dikkat etsin kalkmasın ayağa kanaması niye olmuş progestan falan vermiş mi
Ayselcnt _Mother_ evet canım progestan vermiş.. bilmiyorum ki..doktor normal ďemiş..bende ayağa çok kalkma dedim.. benimde midem bulanıyor.. adet önü hafif olurdu ama bu sefer öğürecek kadar fazla oldu..
Ayselcnt _Mother_ daha adet olmadım.. umutlanmak istemiyorum ama akıntım bile yok.. ama adet olacak gibi ağrım var.. ayağa kalkarken 1 2 defa sağ kasığıma kramp girdi.. ay inşaAllah adet olmam canım..
_Mother_ Ayselcnt iyi bari kese etrafında kanama alanı falan olmasın da dikkat etsin ama iş falan yapmasın yormasin kendini
_Mother_ Ayselcnt inşallah olmazsın yaa benimde sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyordu öğrenmeden önce
Merve-metin _Mother_ benimde yarın bat ama daha belirti yok testte yapmadım gecikme olsun belki yumurtlama geç olmuştur bilemiyorum bu ay hiç takip yapmadım yumurtlama oldu mu olmadı mı onu bile anlamadım bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ayselcnt _Mother_ evet canım..Yarın eczaneler açılacakmış..ilk işim test almak olacak tabi adet olmazsam..henüz olmadım..
_Mother_ Merve-metin yaaa hadi inşallah çifte sevinç olur bize yaa rabbim nasip etsin inşallah peş peşe güzel haberlerle
Ayselcnt _Mother_ bişey sorucam mide bulantısı bu kadar erken başlar mı..benim ara ara midem bulanıyor..
Merve-metin Ayselcnt inşallah canım yarın bat ama bişey yok şuan arada bi sökülecek gibi ağrım oluyor sonra yok oluyor
_Mother_ Ayselcnt benimde adete yakın acıkınca midem bulanıyordu canım kusma hayla yok zaten mide bulantısı var
Ayselcnt _Mother_ benimki acıkınca değilde normal şekilde.. şuanda bile hafif var.. bişey mi dokundu acaba dicem ama değişik bişey yemedim.. bu arada hala adet olmadım.. 😁 her tuvalete girişimde dua ediyorum olmayım diye..🤭