Merve-metin Ayselcnt benim yumurtlama da çok hafif kasık ağrım oldu ama şiddetli göğüs ağrısı çektim çatlama zamanında kasık ağrım böyle nasıl deyim adet olacakmış gibi ağrıdı ve aynı gün bitti canım
Neva_aydn Ayselcnt benim yarın yumurta kontrolüm var asag kasıkta çok hafif ağrı oluyor bazen ve tam orta kısmı tok var sanki için küçük şişlik var
_Mother_ Ayselcnt çatlama da oluyor diye biliyorum ben canım ama her ikisinde de böyle kasıklarda şişkinlik varmış gibi oluyor ben öyle hissediyorum
Kubraakgn0 Merve-metin Valla hiç dikkat etmedim canım o zaman ama benim sağ yada solda değil direkt ortada agrı oluyordu şuan elleyince orta kısmı sert evet ama o zaman nasıldı bilmiyorum
Merve-metin Kubraakgn0 hayırlısı artık bi 8 gün kaldı yaklaşık haftaya pazar belli olur diye düşünüyorum
Merve-metin Ayselcnt amin inşallah canım bi diyorum erken test yapayım hafta içi bi diyorum gecikmeyi bekleyim bilmiyorum bakalım test yaptığım zaman haber verecem ne zaman cesaretimi toplarsam artık şuan erken en azından bi 12.gün olsun oda 14.mayısa denk geliyor bakalım artık 😂
Merve-metin Ayselcnt aynen canım gecikmeye kadar bekleyecem bekleyemezsem 12.gün test yaparım ama beklerim gibime geliyor
Neva_aydn Bacılarım size bişi sorucam ben ilaç içsem antibiyotik vitamin gibi gebeliği öğrenene kadar bişi olur mu hiç su icmememe rağmen iki saatte bir idrara çıkıyorum ama baya geliyorda
Ayselcnt Neva_aydn vitamin bişey olmaz..ama antibiyotik kendi kafana göre kullanma canım..Yarın doktora gitmeyecek misin.. ona Bi sor..