Kubraakgn0 Neva_aydn Valla canım bende hiç olmadı öyle bişey o yüzden bişey diyemicem şimdi belki adet olamadığın için şişkinlik yapmıştır
Neva_aydn Kubraakgn0 Yaa olabiljrmi ki canım mesela bu iki gün çamur gibi akıntım vardı kanama az bişi ve şimdi sadece beyaz akıntı
Merve-metin Neva_aydn gaz sıkışması mı oldu acaba canım kabızsan eğer kayısı suyu iç dışarı çıkmanı sağlar canım bende çok işe yarıyor kayısı suyu
Neva_aydn Merve-metin evet canım kayısılı bitki çayı içiyorum bende de ise yarıyor ama bilmiyorum ki neden oluyor
Kubraakgn0 Neva_aydn Bitki çayı bu dönemde çok içme canım şüphen varsa sadece ıhlamur içebilirsin dedi doktorum bana
Neva_aydn Ayselcnt evet mesela şuan tam kurumuş ve çizgi yine var bilmiyorum ki ya heveslenmek de istemiyorum
Kubraakgn0 Neva_aydn Almışken bir kaç tane al canımda haftada bir filan takip edersin koyulaşma olucak mı diye en azından
Neva_aydn Kubraakgn0 evet öyle yapıcam da bişi diycem böyle açken insanın midesi bulanir ya açlıktan olur aç değilim yeni iftar açtık ama midem yine öyle bulanıyor çay kokusu falan hiç hoşuma gitmiyor
Kubraakgn0 Neva_aydn Daha bulantılar için erken belki pisikolojiktir kaptırma hemen kendini üzülmeyesin sonra bide