Merve-metin Kubraakgn0 yapacam canım şuan çalışıyorum eve geçince yapacam bi bakayım bugün hiç gelmedi pek sanmıyorum dün çok yoğun kanamam vardı ama en azından aklımda soru işareti kalmaz diyorum
Neva_aydn Kubraakgn0 inşallah canım ama elimde test kalmadı maalesef bayramdan sonra inşallah varsa daha iyi çıkar bakalım dua edin kızlar
Neva_aydn Kubraakgn0 aynen bakalım insan hamile olunca daha çok alıyor ve vermek çok zor oluyor Allah yardımcın olsun öncelikle senin sonra da bizim inşallah 🤲😂
Merve-metin Neva_aydn aynen canım moral bozmak yok ben dedim zaten sanmıyorum ama içimde acaba kalmasın dedim
Merve-metin Kubraakgn0 yok canım yaa sadece c çizgisi var sanırım mevsimsel kaynaklı bu ay böyle oldu adetim anlamadım
Neva_aydn Merve-metin 👍 bişi diycem ha karnımın alt bölgesi agrisiyor sanki gaz var gibi birde ayıp olmasın bişi daha diycem karnımın alt kizminda doluluk hissi var sanki gaz yada gabiz gibi
Kubraakgn0 Neva_aydn Valla canım bende hiç olmadı öyle bişey o yüzden bişey diyemicem şimdi belki adet olamadığın için şişkinlik yapmıştır
Merve-metin Neva_aydn gaz sıkışması mı oldu acaba canım kabızsan eğer kayısı suyu iç dışarı çıkmanı sağlar canım bende çok işe yarıyor kayısı suyu