_Mother_ Kubraakgn0 ayy inşallah güzel bir sürpriz olur bize bende hiç hamile gibi hissetmiyorum o moda giremedim bu ay 😂😂 diğer aylar çok ümitlendim hüsran oldu bu ay hiç oralı değilim 9 ocağı tek değerlendirdim zaten çatlama 10 ocakta oldu değerlendiremedim baş ağrısından kalkamadım
Kubraakgn0 _Mother_ Bende de 4 ocakla 10 ocak arası ovilasyon gözüküyor 9 u yumurtlama 10 u çatlama olarak bizde bi dolu bir boş olarak değerlendirdik ama bakalım tutucak mı sadece o 2 haftayı değerlendirdik bizde 😂😂
_Mother_ Kubraakgn0 senle her şeyimiz aynı 😂😂 bende Ocak ayında sadece 6, 7, 8 ve 10 tarihlerini değerlendirebildim bakalım hayırlısı olsun
Neva_aydn Kubraakgn0 bende 29 aralıktan 3 ocağa kadar degerlendirdim 4 Ocak yumurtlamam oldu degerlendirmedim 5 ocağı değerlendirdim sonra iki gün degerlendirmedim benimde böyle devam etti😂20 ocakta adet olmam lazım bakalım inşallah olmayiz
Kubraakgn0 _Mother_ Ben az öncede test yaptım ama negatif çıktı yok sanırım bişey yarın doktora gidicem kan tahlilide yapıcaklar bakalım varsa çıkar herhalde 😂
_Mother_ Kubraakgn0 daha gün var canım yumurtlama dan 10 gün bile geçmedi ümitsiz olma yarın haber ver bana da
Kubraakgn0 _Mother_ Öyle tabi ya ama ben normal kontrole gidicem bahaneyle kan almış olucaklar zaten 😂
_Mother_ Kubraakgn0 kan alman iyi onda sonuç çok düşük olsa dahi çıkma ihtimali var idrar testi için dedim hani umutsuz olma diye
Kubraakgn0 _Mother_ Evet kanda yine düşükte olsa çıkma ihtimali var baklım nasipse bu arada yaşınızı sorsam ayıp olur mu ☺️😂
sellyxm Hakkımızda hayırlısı olsun canım bende yarın kan vereceğim bakalım hayırlısı şöyle şuraya kızlar hamileyimmm diye bi post açmak nasip etsin bana bize inşallah
Kubraakgn0 _Mother_ Yaşıtız ayy inşallah sizde siz daha önceden beri deniyorsunuz bizim daha ilk siz olunda ben beklerimde bir kaç ay daha 😂
Kubraakgn0 Neva_aydn Bugün verdim 16 sında istemişlerdi ben verememiştim bugün sabah 8.30 da verdim öğlen çıktı