busenuraata sol kasık ağrım halsizlik baş ağrısı mide bulantısı yaşıyorum 1 haftadır. yarın kan testi vericem.Normalde erken vermezdim ama ilişki tarihinin üzerinden 15 gün geçti
Zeyna27 busenuraata bat 22 çatlatma iğnesi 8. Gün iğne etkisinden diye düşünüyorum kasık ağrım oluyor bakalım ne olacak bugün teste başladım gün gün takip edeceğim sadece
_Mother_ busenuraata yumurtlama 9 ocakta gerçekleşti bat 22 bu ay oluruna bıraktım testte addet geçikince yapacam diğer aylar test yüzünden eczacılar zengin oldu 😂😂
Umutluol Zeyna27 benim 13 gün geçti bugün ovulasyon testi yaptım silik çıktı aslında tam da bekledim baktım silik görünüyor attım testi. 13 gün aslında az bir zaman değil silik çıkması normal mi hala
busenuraata _Mother_ ben yumurtlama tarihlerinde ilişki yaşamadım yumurtlamadan 4 gün önce üst üste 3 gün yaşadım o yüzden erken davrandım canım
Kubraakgn0 _Mother_ Benimde aynı ya 9 ocak yumurtlama 24 ü bat gözüküyor bakalım hiç ümidim yok ama nasip 😂
Guclu_anne _Mother_ testi internetten almanızı tavsiye ederim çok uyguna geliyor. Ben trendyoldan almıştım ilk gebeliğimde. İkincisinde aynısını yaptım. Erken gebelik testleri tanesi Max 17 TL ye geliyor
Neva_aydn busenuraata aynen benimde bat 20 çatlamadan bir gün önce ilişkiye girdim ve önceki günler çatlamadan sonra ertesi sabah ilişkiye girdim o kadar ama hiç ümidim yok adet olucam belli
xEndless Benim de bat 23 ara ara kasık ağrım oluyor aynı şekilde göğüslerim de sızlama var biraz.. doktor adetten önce test yap çıkarsa hemen gel dedi erken gebelik testi aldım ama yapmadım henüz regle 6 gün kala mi sonuc verir kızlar bilen varmı?
Ummhny Kızlar meme de halka şeklinde genişleme falan olunca mı gebelik oluyor ? Meme de çok hafif hassasiyet var hiçbir değişiklik yok :/
merimiri Ummhny memelerde koltuk altına doğru hassasiyet oluyor benim halkası büyümedi sadece daha şiş duruyor
_Mother_ Kubraakgn0 ayy inşallah güzel bir sürpriz olur bize bende hiç hamile gibi hissetmiyorum o moda giremedim bu ay 😂😂 diğer aylar çok ümitlendim hüsran oldu bu ay hiç oralı değilim 9 ocağı tek değerlendirdim zaten çatlama 10 ocakta oldu değerlendiremedim baş ağrısından kalkamadım
xEndless Benim tam ovulasyon günüm de yumurtam catlamamisti ultrasonla baktı doktor bir iki güne çatlar dedi bir iki gün geç çatlaması beklenen adet tarihini etkiler mi kafama takıldı şimdi ?
Asligulcakirr Kızlaaaarrr helloooo erinmedim bütün mesajları okudum xEndless sana çok geçmiş olsun kuzum rabbim işlerini kolaylaştırsın Neva_aydn sen antibiyotik kullandığın için adet düzenin değişmiş etkilenmiş olabilir ama rengi çok açık yerleşme kanaması da olabilir test yaaappp 💕 benim de bat 25-26 gibi beraber bekleyelim gğzel haberler alalım inşallah