portakalsekeri1 portakalsekeri1 Benimde 3 saat önce peçeteyle silince kahverengi akıntım vardı ama şuan bir şey yok. Yarın adet günüm bilmiyorum inşallah adet olmam.
Kubraakgn0 portakalsekeri1 Canım ben kan vermemiştim ama adetten 3 gün önce testte negatifi görüp 3 gün gecikmeyle pozitifi gördüm o yüzden bilemiyorum geç döllenmeyse belki çıkmaya bilir bir kaç gün geçmesini bekle en azından boşa üzülmezsin 😊
_Mother_ Kubraakgn0 adet olur ama sadece yumurta gerekli büyüklüğe ulaşmadığı için gebelik oluşmaz yumurta kalitesi ve rezervi düşük olur
_Mother_ aslihananne sizinde belkide kimyasal olmuş olabilir yerleşme kanaması evet öyle olmaz yoğun ve kırmızı şeklinde
Ayselcnt _Mother_ geçmiş olsun canım Rabbim tekrarırını yaşatmasın..sağlıklı gebelikler nasip etsin..
_Mother_ Kubraakgn0 amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini bizi gelişmelerden haberdar et 😇
Kubraakgn0 _Mother_ inşallah bakalım bizde 7+4 olduk geçen haftalarda kalp atışını duyduk şükür bi sorun çıkmazsa herşey çok iyi gidiyor dedi doktorum 🥰😊
Neva_aydn _Mother_ olucaksin inşallah soğan suyu kürü yap sökülecen inşallah bı güzel temiz olucak rahmin
_Mother_ Neva_aydn ayy ben onu hayatta icemem yaa 😂😂 sadece 1 defa yaptım onda da koklayinca icemedim zaten