Neva_aydn portakalsekeri1 streste engelliyor gebeliği stres yapma daha vakit var inşallah güzel haberlerini alicaz
portakalsekeri1 İnşallah alır alır almaz yazarım. Belki benim gibi okuyup rahatlayan olur, zor bir süreç
aslihananne portakalsekeri1 merhaba benimde sat 22 Şubat bat 21 marttı. Merakımdan bende kan verdim erkenden çarşamba günü 4.4 çıktı hcg doktorda değer düşük izlemek lazım dedi. Salı çarşamba gibi tekrar kan vereceğim. Adet olacakmış gibi göğüs ağrısı bel ve kasık ağrısı yaşadım. Bugünde açık pembe akıntı geldi gitti sanırım daha yeni yerleşmiş gibi. Kan testindeki artışla daha net belli olacak.
portakalsekeri1 aslihananne inşallah düzenli bir şekilde artış olmuştur. Bakalım bende adet günü evde test yapıp pozitif görürsem kan vermeyi düşünüyorum
_Mother_ aslihananne inşallah yükselmeniz güzel olur bende düşük öğrendim ama maalesef yükselmedi belli bir düzenli yükselmeden sonra düşmeye başladı sizin gönlünüzce olsun inşallah 😇
aslihananne portakalsekeri1 sakin kalın ve adet geciktikten birkaç gin sonra verin kan daha net olur.
portakalsekeri1 portakalsekeri1 Benimde 3 saat önce peçeteyle silince kahverengi akıntım vardı ama şuan bir şey yok. Yarın adet günüm bilmiyorum inşallah adet olmam.
Yes_mom0 Neva_aydn inş cnm hepiniz için hep dua ediyorum lütfen sizde beni dualarınıza katın olur mu 🥺🤲
Yes_mom0 Neva_aydn yok ztn patik giyiniyorum üstüne birde pandif giyiyorum ayaktan sıkıyım normalde de çok sıkı giyiniyorum kekik çayını deniyecegim birde soğan kürünü de deniyeyim rahim iyice temizlensin tşk ederim cnm bilgilwrin için ,😌🌸
_Mother_ Ayselcnt ahahhaa ben o zamanda günü gününe sayardim özellikle nişanlı iken hep 28 günde bir olurdum kürtajdan sonra bile bozulmadı hep 28 di ama doğum sonrası bütün düzen alt üst oldu ilk 1 sene hiç olmadım emzirme döneminde
aslihananne _Mother_ merhaba bugün kanama oldu adet oldum gibi yerleşme kanaması kırmızı olmaz diye okudum hızlı ve yoğun geliyor şu an
_Mother_ portakalsekeri1 merhaba üzülmeni istemiyorum ama 0.1000 yükselecek bir değer gibi gelmiyor ama tabi belli de olmaz gönlünüzce olsun inşallah umut edip beklemek daha zor
_Mother_ aslihananne sizinde belkide kimyasal olmuş olabilir yerleşme kanaması evet öyle olmaz yoğun ve kırmızı şeklinde