Neva_aydn _Mother_ aynen bende öyle düşünüyorum o yüzden bu ay olmiycak gidip geliyim inşallah sonrasında
Neva_aydn _Mother_ aynen canım ama yok onu demiyorum yani bu ay o çabayı vermiycem eğer memlekete gidersem
_Mother_ Kubraakgn0 ise yaramıyorlar zaten yaa bulanti geçene kadar devam ediyor her türlü 3. Ay dolunca geçiyor anca
Kubraakgn0 _Mother_ Evet ya hem geçmiyor hemde iştah filan kalmadı kahvaltı yapıyorum başka bişey yiyemiyorum
Kubraakgn0 Ayselcnt Benim kuzenimde ilk aydan 7. Aya kadar hep bulantı yaşamıştı onun ikizdi tabi bebişleri
ikincibebegimiistiyorum Kubraakgn0 Benimde hamileliğimde çok bulantım oluyodu, bir de ağzımda metalik bir tat vardı yediğimden hiçbir şey anlamıyordum. Doktor dayanabiliyosan ilaç içme ne olur ne olmaz demişti. Zencefil önerdi bana çok iyi gelmişti onu deneyebilirsin.
Kubraakgn0 ikincibebegimiistiyorum Nasıl kullandın canım suda mı karıştırıyorsun bende aynıyım sudan bile tat alamıyorum su içesim gelmiyor
ikincibebegimiistiyorum Kubraakgn0 taze zencefilden küçük bir parçayı soyup suda kaynatıp çay gibi içtim zaten çok keskin bir tadı var azıcık koysan tadı geçiyor. Bal da ekleyebilirsin şeker niyetine. Bir sınırı var mı bilmiyorum ama ben kendimce günde 2 bardaktan çok içmemiştim. Sen yine bir doktoruna danış istersen.
_Mother_ Kubraakgn0 valla canım adet olmadım daha lekelenme de yok benim durum baya karmaşık yaa 😂 millet hamile olduğunu anlamadan kimyasal olup düşüyor benim baya uzun sürdü haftaya kan verecem tekrar pazartesi günü
Neva_aydn _Mother_ canım soğan suyu iç sıcak su torbası kullan sıcak tut bel ve karın kısmını açılır o benimde öyle kanamam gelmeyince onları yapıyorum geliyor
_Mother_ Neva_aydn soğan suyu çok kötü ama yaa sıcak Su olabilir aslında gece denerim karnım çok sancı yapıyor bide dün lekelenme olmayınca bugün de oruç tuttum artık olmazsa akşam denerim sökecek şeyler
_Mother_ Neva_aydn yaa ben ne dicem bide ben 23 Şubat’ta kanamam olmuştu yaa acaba o adet günüm mü sayılıyor
Neva_aydn _Mother_ olabilir canım ihtimal var eğer sancın varsa o zmn hafta yüksek ihtimalle adet olursun duzenliyse olabilir yani