Neva_aydn Merve-metin şimdi bana soranlar çok nadir ama anneme soruyorlar annemde bana soruyor her Allah’ın günü yok diyorum bağırıyorum yine fayda yok istemiyorum diyorum bu seferde saçmalama erken getir ki sonra sorun falan çıkmasın tedaviyle uğraşma diyor bakalım inşallah bu ay tutucak öyle hissediyorum inşallah 🤲🤲
_Mother_ Neva_aydn hiç başıma gelmedi canım o yüzden inan bilmiyorum tahriş olmuş olabilir biraz birlikte olmayın bekleyin 1 hafta falan tahriş olmuşsa geçer
Neva_aydn _Mother_ zaten üç dört günde bir falan oluyor birliktelik yani öyle sıklıkla değil her adet dönemi sonrası oluyor ama bu seferki baya kötüydü
Merve-metin _Mother_ iyiyim canım adetim dün bitti bugün ovülasyon testine başlayacam inşallah yumurtlama günlerini değerlendirmeye çalışacam bi aksilik çıkmazsa eğer 🙏🏻 adetim tam gecikmenin 10.günü başladı dr gittim çok şükür kistlerim bitmiş ilaca devam edeceksin dedi bi yandan ilaç bi yandan ovülasyon testi bakalım nasip ne zaman olursa artık 🙏🏻 sen nasılsın canım
_Mother_ Kubraakgn0 kolonya koklama kiz iyi olmaz öyle zararlı hafif arada sür de fazla temas etme yani doktorlar ilaç yazıyor ama benim doktorum tavsiye etmemişti her türlü onu çekiyorsun demişti bana ilaçlı yada ilaçsız
Kubraakgn0 _Mother_ valla bileklerime sürüp kokluyorum çok tutarsa ama pek bi işe yaramıyor bi tane doktordan görmüştüm instagramda
_Mother_ Merve-metin kistler gitmiş ise inşallah olur bu ay stres yapma herşey gönlünce olsun ben de adet olurum inşallah artık şu günlerde içinde olduğum durum artık aşırı canımı sıktı ondan sonra değerlendirmeye başlayacaz artık benim ovulasyon testlerim bitti bende tekrar alim mi acaba ama ben aşırı stres yapıyorum o şekilde de
_Mother_ Neva_aydn valla bilmiyorum inan canım olabiliyor bazen demek ki dikkat et sen kendine yine de geçmiş olsun
Neva_aydn Bir de kızlar ramazan ayındayız hepinizin ramazan ayı mübarek olsun Böyle bı konudan bahsettiğim için kusura bakmayın hakkınızı helal edin iyi bir konu değil ama o an aklıma başka bişi gelmedi size yazmaktan başka kusura bakmayın olur mu
Neva_aydn _Mother_ teşekkür ederim bitanem ne oldu bilmiyorum ama ben bu bayram memlekete gidiyorum yüksek ihtimalle orda güzel bı tedavi olucam kuyruk sokumu kemiğim çıkmış onuda yaptiricam donucem Allah’ın izniyle inşallah
Merve-metin _Mother_ stres yapıyorsan alma test canım bende yapıyordum benim hormonlarda tembellik var deyince dr bu ayda bi deneyim dedim o yüzden aldım gün aşırı değerlendir tekrar olur inşallah 🙏🏻 hiç stres yapma herşey olacağına varır evet şuan içinde bulunduğun durum can sıkıcı ama adet olursan rahatlayacaksın sonra tekrar değerlendirmeye başlarsın sağlıklı gebelik oluşur inşallah canım 🙏🏻
_Mother_ Neva_aydn hakkında hayırlısı olsun inşallah canım gitmek belki de sana iyi gelecektir hava değişimi falan zihnin yenilenir
Ayselcnt Kubraakgn0 bende olmamıştı.. sadece 2. Aydan sonra sabah öğürmelerim vardı..oda çok kötü..😁 1 1 buçuk ay sürmüştü..
Neva_aydn _Mother_ aynen bende öyle düşünüyorum o yüzden bu ay olmiycak gidip geliyim inşallah sonrasında
_Mother_ Kubraakgn0 ise yaramıyorlar zaten yaa bulanti geçene kadar devam ediyor her türlü 3. Ay dolunca geçiyor anca