Donthappymom Gamze_dn yaa ben hiç bilmiyorum zorlanmıyorum da ama içermeyen çokmuş annem bile içememiş soğan tadı var soğan kokusu var rahatsız etmiyor beni
Neva_aydn Gamze_dn tadı güzel kokusundan birazcık rahatsız olabilirsin ama tadı iyi su guni dik kafama
xEndless @Neva_aydn ben test vericem test çıkana kadar koruncam mecbur.. anlayacağınız Şubat ayında bende birşey olmaz ama size tam destek için yine burda olurum 🙂
xEndless @Neva_aydn genetik test vericem kuzum üst üste kimyasal gebelik geçirdim tedbir amaçlı doktorum istedi
Neva_aydn xEndless hmm anladım canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı gebeliğin olur inşallah uzun sürmez bu durum bebeğini çabucak alırsın kucağına
Gamze_dn xEndless evet bende iki kez bir dusuk bir kimyasal gecirdim genetik verdim bir bucuk ay sonra cikiyor bende pihtilasma varmis hamile kalirsam aspirin kullanacam
xEndless @Neva_aydn Amin canım inşallah hepimize nasip olur 🤲 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin
Dilaradefe28 Sinemm68 kizlar benmde 5 mart adet gunum bugun test yaptm sonrasinda silik cizgi cikmis kurumadir diye dusunuyorum 1 hafta varken kaset testte sonuc cikan varmi 😪
Neva_aydn Sinemm68 bugün reglimin ikinci günü inşallah Şubat ayında hamile kalicam ama ben bu ay ovulasyon kullansam mi bilemedim
Sinemm68 Neva_aydn inşallah gün aşırı ilişki daha şyi bence ovülasyon biraz stres yapıyor ha yumurtladım ya yumurtlayacam😂
Gamze_dn xEndless amin amin herhal ben 7 gun gecikmenin ardindan hafif bir kahverengi leke kanla karisik az bisey geldi olucam galiba eleniyorum 😞