Kubraakgn0 Neva_aydn Benim annemede öyle oluyordu elinin ayağının altı yanıyordu ama kendisi üşüyordu sürekli baş agrısı filan çekiyordu troitleri çalışmıyormuş o yüzden oluyormuş
_Mother_ Neva_aydn sen direk acile git semptomların hiç normal değil en azından serum falan takarlar kan tahlili yaparlar
Umutluol Zeyna27 benim 13 gün geçti bugün ovulasyon testi yaptım silik çıktı aslında tam da bekledim baktım silik görünüyor attım testi. 13 gün aslında az bir zaman değil silik çıkması normal mi hala
Ayselcanpolat Umutluol ovulasyon testi hep silik çıkıyormuş..hcg yapmalısınız.. adeti geçenlerde bile silik çıkabiliyor..moralinizi bozmayın..
Kur Benim bat 20 kan verdim negatif çıktı ama ben ilk kez böyle göğüs ağrısı yaşıyorum ve iştahım açık anlamadım
Neva_aydn Midenizi bulandirmak istemiyorum ama resmini aticam ağrın nasıl olduğunu biliyordunuz az önce tuvalete gittim ben carsafimi kestim bez olarak kullanıyorum
Talyaninannesi Neva_aydn Canım idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir. Sen ihmal etme mutlaka git doktora.
Umutluol Ayselcanpolat 14. Gün daha kesin sonuç olur diyorlar sabah yapsam mı acaba çok heyecanlandım inşallah pozitif çıkar dua edin 🤲🤲🥲