Neva_aydn xEndless ayh canım benim Yaa Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda iyilesirsin dualarımız seninle 🤲😘
Neva_aydn Ayselcanpolat inşallah canım bişi diycem bende bu son bir haftadır cinsel istek artışı var normalmi
Neva_aydn xEndless inşallah gülüm moralini bozma Allah büyük daha çok güzel zamanların olucak sağlıklı gebeliklerin vardır bunda da bı hayır
Neva_aydn Kızlar aşırı enfeksiyonum var şuan ağrıdan ve acıdan uyuyamıyorum durmadan idrara cikiyorum ama idrarda yok sadece yanma var ama çok acıyor 3 5 dkkda bir tuvaletteyim
Ayselcanpolat Neva_aydn canım yaa..sen Bi acile gitsene.. uzak mı hastane..hergece ağrıdan uyuyamıyorsun..😔
Neva_aydn Ayselcanpolat antibiyotik aldım bu sabah bir litre su içtim şuan iyiyim ama ne yalan söyleyeyim tuvalete gitmeye korkuyorum ağrım kesildi şuan ama aşırı üşüyorum kombi 60 da eşim şu gibi terliyor ben üşüyorum iki yorgan boğazlı kazak çorap giymişim yine de üşüyorum
_Mother_ Neva_aydn sen direk acile git semptomların hiç normal değil en azından serum falan takarlar kan tahlili yaparlar