Neva_aydn Ayselcanpolat mide yanması ara da oluyor idrar kokusu zaten enfeksiyondur koku oldummu enfeksiyon var bende o koku ama enfeksiyonumfa var
Ayselcanpolat Neva_aydn ya benim geçen ayki hamileliğimdede koku olmuştu.. ama idrar tahlilinde bişey çıkmadı..olmadı yarın doktora giderim..
Neva_aydn Ayselcanpolat ama bişi diycem sanki benim burun kanallarim açılmış gibi uzagimda olan bir şeyin kokusunu alıyorum sanki yemek kokusu iğrenç geliyor bana yemek düşünceside
busenuraata kızlar benimde değerim yıllardır 1 çıkar hep 5 gün kala verdiğimi söylemiştim 0.10 çıktı niye acaba şaşırdım ilk kez böyle oldu
Neva_aydn busenuraata 5in altındaki tüm sayilar normal benimde değişiyordu 1.20 2.39 0.3 değişiyordu gayet normal
Kubraakgn0 Neva_aydn Belki regl olcaksındır bende hep o dönemlerde oluyor öyle bende de Gögüs hassasiyeti kasık bel ağrısı arada hafif miğde bulantısı filan var ama kanda bişey çıkmadı pisikolojik sanırım benimki
Kubraakgn0 Ayselcanpolat Canım miğde yanması idrarda koku idrar yaprken yanma kasık bel ağrısı idrar yolu enfeksiyonu belirtisi olarakta geçiyor istersen fazla ilerlemeden bi doktora görün hem varsada kan tahlilinde çıkar mutlaka
Ayselcanpolat Kubraakgn0 idrar yaparken yanma yok.. sadece koku var.. ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim..o zamanda koku vardı.. idrar tahlilinde sorun çıkmadı.. ama bilemem tabi..olmadı yarın Bi doktora giderim canım.. 💙
Kubraakgn0 Ayselcanpolat Git sen yinede ne olur ne olmaz bişey yoksada için rahat eder canım en azından ❤️