_Mother_ xEndless yaa canım yaa kıyamam sana inşallah değer çok güzel yükselmiştirde bebek iyi bir şekilde tutunmuştur sağlıksız gebelikse de üzülme sana zarar vermeden fark etmiş olman daha iyi olacaktır çok dikkat et kendine iyi araştır bu durumu
Kubraakgn0 _Mother_ @Neva_aydn Kızlar yumurtlama zamanında kasıklarda ağrı olur mu sağ kasıklarımda çok ağrı var yarın ovilasyon olarak gözüküyor ama sanki kramp giriyor gibi bi ağrı geçen ay enfeksiyon vardı idrar yollarında ama 1 aydır ilaç kullanıyordum bugüne kadar bişey yoktu akşam üzeri agrımaya başladı
Prmdkanneee Kubraakgn0 canım bende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay kanamam bitikten 3-4 gün sonra betam 5in altına düştü belki seninkisi de öyledir
Neva_aydn xEndless inşallah hiç bir sorun cikmiycak sağlıklı gebeliktir inşallah kendine sıkıntı yapma Allah’tan hayırlısı önce kendi sağlığını düşün
xEndless Hala tahlil sonucu bekliyorum tekrar muayene etti doktorum alttan baktı Bir sıkıntı görmüyorum burda dedi şimdi kan sonucuna göre belli olacak kızlar
xEndless @Ayselcanpolat @Neva_aydn @ikincibebegimiistiyorum Kızlar 93 çıktı sonuç doktor sağlıklı gebelik değil deil değer çok düşük dedi iki gün sonra tekrar kan vericem kimyasal mi dış gebelik mi diye bakicaklar
Neva_aydn Kubraakgn0 oluyor kuzum benimde yumurtlama günlerim benimfe kasıklarım ağrıyor her ay oluyor bu
_Mother_ Kubraakgn0 evet canım ovulasyon gününde oluyor o şekilde sağ ve sol kasıkta hatta bazen tek tarafta olabiliyor ben hatta yumurtaların şiştiğini hissetmiştim bir ara baya 😂😂
Kubraakgn0 Neva_aydn Tamam canım sağol ondandır inşallah ama enfeksiyon agrısı gibi değil de emin de olamadım
xEndless @Neva_aydn Allah can sağlığı versin inşallah geri kalan herşey boş gerçekten bedenen şuan bı sıkıntım yok ağrı sızı da yok çok şükür ama doktor takip etmeliyiz dedi mecbur git gel yapicam bı sure @Kubraakgn0
Neva_aydn xEndless e çok şükür ağrın sızın yok inşallah olmaz sağlıklı bir gebelik yaşarsın kendine sakın stres yapma