Ayselcanpolat Neva_aydn yarı hemşehri sayılırız o zaman..😁 buraları çok bilmiyorum ben..ben fethiyeliyim..ama vanı seviyorum..güzel bir memleket..
Neva_aydn Kubraakgn0 inşallah kuzum sabredicez benim bu ay olmazsa eğer adet sonrası hastaneye gidicem
Neva_aydn Kubraakgn0 hani böyle hastane dışı kırık çıkık yapanlar oluyor ya okuyorlar muska falan yapıyorlar öyleleri işte bizim gelinin iki yıldır çocuğu olmuyordu annesi aldı onu Gaziantepde bı kadının yanına götürdü yaptırdı şuan 5 aylık hamile
Kubraakgn0 Neva_aydn Bilmiyorum yavrumda beni korkutur öyle şeyler ya okuyup üflemek filan allah korusun başka bişey olmasında
xEndless Kubraakgn0 🙂🙂 bekliyorum öylece canım ne üzülüyorum ne seviniyorum hicbirsey benim canımdan ve sağlığimdan kıymetli değil gerçekten
Neva_aydn xEndless aynen kuzum olucagi varsa olur zaten benim yine ümidim yok bu aydan ve hiç takılmıyorum kuyruk sokumu kemiğim çıkmış ben şuan onunla uğraşıyorum
Ayselcanpolat xEndless aynen öyle canım.. Rabbim hayırlısıyla vakti zamanında nasip eder.. önemli olan senin iyi olman..sen iyiysen sağlıklıysan herşeyin bir çaresi oluyor..💙
Neva_aydn xEndless teşekkür ederim canım bakalım nasibimizde ne varsa onu yasiycaz Allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin
Neva_aydn Ayselcanpolat aynen Van güzeldir ben evlendim İzmir’e taşındım üniversite sınavına giricem sınavdan sonra Van’a gecicem nasip olursa görüşürüz
_Mother_ Kubraakgn0 aşkım ovulasyon gününe hiç takılma 2 günde bir değerlendirme olsun ben 3 ay ovulasyon günlerini değerlendirdim tutmadı 😂😂😅 bu ay gidişi güzel devam edecem bakalim ne olacak 😂
_Mother_ xEndless aşkım doktora gittin mi tekrar ne oldu çok değişik bir durum ama inşallah sağlıklı gebeliktir yaa 🥹🥹