_Mother_ Gamze_dn evet adet olduğum gün 23 Ocak kan vermiştim negatif çıkmıştı ama aşırı sağ kasık ve sırt ağrım var
Ayselcanpolat _Mother_ benim iki kasığımdada ağrı var.. idrar testi verdim acaba enfeksiyon mu var diye bişey çıkmadı.. belimde ağrıyor.. geçen akşam rahminde bıçak saplanır gibi ağrıda oldu..
Neva_aydn Ayselcanpolat inşallah bende hamile kalırım benimde kasıklarıma iğne batar gibi ağrı var ve sancı giriyor sanki yeniden adet olucakmisim gibi
Neva_aydn _Mother_ aynen oluyor öyle kafa daha rahat oluyor bende iki gün önce bittim dün ilişki yaşadım bugünü bırakıyorum yarın yine ilişki yasiycam
Ayselcanpolat Neva_aydn enfeksiyon rahimde mi idrarda mı..bana idrar yollarında böbreklerinde bir sorun yok dedi doktor..
xEndless Neva_aydn hayırlısı olsun bu ay o zaman bol havuc muz falan yiyin eşinle.. test sonucum çıkana kadar beklicem ben mecbur yine kimyasal vs geçirmemek için
Neva_aydn Ayselcanpolat önceden rahimde vardı fitil kullandım geçti şimdi var mı bilmiyorum ama idrar yolunda çok var onu biliyorum
Ayselcanpolat xEndless kimyasalsa olabilir canım.. 10 gün yada 2 hafta sürenler bile oluyormuş..benim 6 gün sürmüştü..