Neva_aydn Kubraakgn0 kabul etmek istemiyorum kendi kendime acaba adet gecikmesi olup yerleşme kanaması yaşayan varmıdır düşüncesi kuruyom😂
_Mother_ Neva_aydn kanaman ne şekilde canım sık ve kırmızı ise boşuna heveslenme bu skeilde daha yıpranmış oluyorsun
_Mother_ Kubraakgn0 test yaptım bugün negatif adet olmayı bekliyorum geçen aya göre dündü yumurtlamaya göre bugün 🤷 testi paylaştım seni etiket yaptım yukarılarda falan
Kubraakgn0 _Mother_ Hiç görmedim yavrum ya olsun birdahaki aya baklım nasipse belki aynı anda kalırız 🥹🥰
Neva_aydn _Mother_ canım kanama yok yani şöyle anlatayım akıntım çok var peceteyle temizlemek istedim bı baktım çok hafif kırmızılar var ve akıntı beyaz değil
Neva_aydn _Mother_ kesin ve net adet olucam çünkü bugün hem akıntım hemde ağrılarım arttı ama baş ağrım kesilmiyor
_Mother_ Neva_aydn benimde geçen ay o şekilde idi 23 de başladı gece 1 de söküldü başta sadece peçeteye geliyordu
Neva_aydn _Mother_ benim en başından beri ümidim yoktu yeni yeni gösteriyor kendini adet oluyorum neyse bır sonraki aya kaldı artık
Ayselcanpolat Neva_aydn üzüldüm canım..😔hayırlısı olsun inşaAllah..öbür ayda beraber bekleriz artık.. sıkma canını..
_Mother_ Neva_aydn gelecek ay inşallah sağlıklı bir şekilde oluruz inşallah bende adeti bekliyorum bu gece olmazsam sabah gidip kan verecen artık ümidi tamamen bitirmek için
Ayselcanpolat _Mother_ Allah bağışlasın..💙benim oğlumda 5 yıl 6 aylık.. Allah eksikliklerini göstermesin.. benim 2 gebeliğim oldu..birincisi sağlıklı..ikincisi kimyasal.. inşaAllah 3. Gebeliğimdede sağlıklı bir evladım olur..🙂
_Mother_ Ayselcanpolat inşallah canım rabbim bizi tekrar aynı acılar ile sınamasın inşallah 🙏🥰 bende geçen aya göre dün adet olmam gerekiyordu yumurtlama ya gire bugün daha olmadım
Ayselcanpolat Neva_aydn ilginç..benimde öyle oldu..önce akıntıyla beraber pembe geldi peçeteye..sonra adet oldum..
_Mother_ Ayselcanpolat çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin Bugün eşime dedim rabbim olmayanlara sabır versin çok stresliymiş 3 aydır deniyoruz bu derece yıpratıcı yıllardır olmayanları düşünemiyorum yine çok şükür evladım var
Ayselcanpolat _Mother_ gerçekten öyle..bizim çok şükür var ve bunarağmen ne kadar stres yapıyoruz.. ya olmayanlar..😔Rabbim olmayanlara sabır ve canıgönülden isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin..
_Mother_ Kubraakgn0 inşallah canım 😇 Şubat ayını belki es geçerim ben Mart’ta devam ederim bilmiyorum