Ayselcanpolat _Mother_ sağol canım.. inşaAllah rabbim isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsin.. 💙evet bende sık duyuyorum.. ilk gebeliğimde hiç sorun yaşamamıştım..ikinciyi yapalım dedik.. bundada böyle oldu..arayı çok açmasam olacakmış.. 🙂
_Mother_ Ayselcanpolat benimde 2 gebelik hemen oldu ilki kürtaj olmak zorunda kaldım 2. Yi korunmayı bıraktım 15 gün sonra öğrendim hamileyim bu defa tutmuyor 😂😂 ara açılınca öyle oluyor sanırsam 2 yıl 9 aylik kızım benimde
Ayselcanpolat Neva_aydn sonucun hala çıkmamış olması enteresan.. ben yaptırdığımda ertesi gün hemen e nabıza düşüyor..
Neva_aydn Ayselcanpolat sadece iki tane sonucum çıkmış onlarda pek önemli değil benimde ilk defa böyle oldu
Ayselcanpolat Neva_aydn ilginç..benimde öyle oldu..önce akıntıyla beraber pembe geldi peçeteye..sonra adet oldum..
Ayselcanpolat _Mother_ Allah bağışlasın..💙benim oğlumda 5 yıl 6 aylık.. Allah eksikliklerini göstermesin.. benim 2 gebeliğim oldu..birincisi sağlıklı..ikincisi kimyasal.. inşaAllah 3. Gebeliğimdede sağlıklı bir evladım olur..🙂
Talyaninannesi Kızlaar ben de elendim. Bir bakıma sevindim bu ay hasta olup ilaç kullanmam gerekmişti, aklıma takılıp duruyordu. Bir dahaki aya hazırlanmaya başlıyorum. Umarım hepimiz hayırlısıyla sağlıklı gebelikler yaşarız. 🌸
_Mother_ Kubraakgn0 test yaptım bugün negatif adet olmayı bekliyorum geçen aya göre dündü yumurtlamaya göre bugün 🤷 testi paylaştım seni etiket yaptım yukarılarda falan
Kubraakgn0 Neva_aydn Benimde normalde 2 gün önceden ağrılarım başlardı yarın olmam gerekiyor ama ne kasık ağrısı ne bel ağrısı yok sanki daha olmicakmışım gibi 😂
Neva_aydn Kubraakgn0 kabul etmek istemiyorum kendi kendime acaba adet gecikmesi olup yerleşme kanaması yaşayan varmıdır düşüncesi kuruyom😂
_Mother_ Neva_aydn kanaman ne şekilde canım sık ve kırmızı ise boşuna heveslenme bu skeilde daha yıpranmış oluyorsun
Kubraakgn0 _Mother_ Hiç görmedim yavrum ya olsun birdahaki aya baklım nasipse belki aynı anda kalırız 🥹🥰