_Mother_ Kubraakgn0 Neva_aydn Ayselcanpolat buda benim bu sabah yaptigim test negatif sadece çok silik bir gölge gördüm gibi ama göz yanılması da olabilir şu testler tam psikoloji bozmalik sizde bakın bir bugün olmazsam yarın gidip kan verim mi ama sanki adet olacam aşırı kasık ağrım var
_Mother_ xEndless yükselme ihtimali çok yüksek olan bir sonuç canım inşallah sağlıkla yükselir bize de dua et
_Mother_ Ayselcanpolat geçen aya göre dündü yumurtlamaya göre bugün 9 Ocak yumurtlama oldu bende görmedim negatif sonuç zaten işte göz yanılması beyin gizunde çizgi yaratıyor
Ayselcanpolat _Mother_ adet oluncaya kadar umut var canım.. benim geçen ay adete 3 gün kala negatif, adetten 4 gün sonra silik çizgiydi.. seninde pozitife döner inşaAllah da sonu benimki gibi olmasın..
_Mother_ Neva_aydn gebelik belirtileri ile adet belirtileri aynı diye insan ayrıt edemiyor ki senin adet günün ne zaman
Neva_aydn Birde kızlar benim çok özür diliyorum kusma ve ishal sadece bir gün sürdü bugün sadece mide bulantısı özelliklede Sabah
xEndless @_Mother_ inşallah canım beklemedeyim yarın kan tekrar vericem akşama doğru bakalım sonuç ne olacak
_Mother_ xEndless hemen çıktı ama sanki negatif bilmiyorum bugün adet olmazsam sabah gider kan veririm bu testler tam psikoloji bozmalık
Birdemetyasemin _Mother_ gebelik yapmadım canım pcostan dolayı yüksektir diye düşündüm ben ama bayağı koyu olunca şaşırdım. Birde bel kasık ağrısı çok fazla daha çok yumurtalık ağrısı gibi anlamadım testtende negatif görmek istemiyorum artık sinirlerim bozuldu 😂
_Mother_ Birdemetyasemin seni çok iyi anlıyorum negatif görmek kadar kötü birşey yok benimde yumurtlamaya göre bugün adet günüm test yaptım negatif çıktı
Neva_aydn xEndless inşallah rabbim hayırlı haberler versin hepimize ama benim negatiftir ya içimden öyle geliyor tam umutlanicam bilmiyorum sanki biri yok diyor boşu bosuna bekleme diyor