Neva_aydn xEndless tekrar ver istersen yükselme ihtimali var hadi hayırlı olsun rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
_Mother_ xEndless yükselme ihtimali çok yüksek olan bir sonuç canım inşallah sağlıkla yükselir bize de dua et
_Mother_ Neva_aydn hayırlısı canım üzülme adet olursan da gelecek ay güzel haberler alırız inşallah benimde olmadı sanırsam test negatif
_Mother_ Kubraakgn0 evet biraz önce test yaptım negatif bu ay da olmadı hayırlısı bakalım geçen aya göre dün adet tarihimdi olmadım yumurtlamaya göre de bugün bakalım ne olacak
Birdemetyasemin Bendim normalde 21 inde olmam gerekiyordu hala adet olmadım :( şuan sadece alt karın ağrısı ve yumurtalıkta batma gibi bişeyler var bir de sırtım ağrıyor. Ama Lh hep pozitif onu çözemedim
_Mother_ Birdemetyasemin gebelik testi yaptın mı hiç lh pozitif adete yakınken gebelik olunca pozitif çıkma ihtimali çok yüksekmiş
_Mother_ Kubraakgn0 Neva_aydn Ayselcanpolat buda benim bu sabah yaptigim test negatif sadece çok silik bir gölge gördüm gibi ama göz yanılması da olabilir şu testler tam psikoloji bozmalik sizde bakın bir bugün olmazsam yarın gidip kan verim mi ama sanki adet olacam aşırı kasık ağrım var
Birdemetyasemin _Mother_ gebelik yapmadım canım pcostan dolayı yüksektir diye düşündüm ben ama bayağı koyu olunca şaşırdım. Birde bel kasık ağrısı çok fazla daha çok yumurtalık ağrısı gibi anlamadım testtende negatif görmek istemiyorum artık sinirlerim bozuldu 😂
_Mother_ Ayselcanpolat geçen aya göre dündü yumurtlamaya göre bugün 9 Ocak yumurtlama oldu bende görmedim negatif sonuç zaten işte göz yanılması beyin gizunde çizgi yaratıyor