_Mother_ Ayselcanpolat indirim için anlaşmalı hastaneler oluyor sadece orda %14 indirim oluyor hikayemi anlatmıştım ilk gebeliğim çok kötüydü o süreçte şimdi ki doktorum ile tanıştım o yüzden sürekli onla devam etmek istiyorum hayatımıza dokundu çünkü onda da indirim yok zaten
Ayselcanpolat _Mother_ yok canım..sorun yoktu..çatım darmış, bebekte kilolu olunca normal olmaz dediler.. bende uğraşmadım sezaryen oldum..
Neva_aydn _Mother_ aynen canım yani sağlıkla oynuyor gibiler parası olmayan birinin görünmesi gerekiyor mesela en iyi doktor özelde ama parası yok napcak o kişi düşünmeleri gerekiyo ama bizim ülkede oylenbisi yok maalesef
_Mother_ Neva_aydn aynen canım bende buna katılmıyorum işte gittiğim doktor Adana’da sayılı doktorlardan alanında baya iyi durumu olmayan mecbur insanlar ne yapsın yani ticarethane gibi devlet insana bakmıyor bile
Neva_aydn _Mother_ evet canım devlet direk bişi yok enfeksiyon falan diyip gönderiyor doğru düzgün muayene bile etmiyor
Asligulcakirr Kızlar ben elendim kan verdim beta 5 çıktı adetim de geliyor gibi bu erken gebelik testlerine de güvencim kalmadı yazıklar olsun
_Mother_ Asligulcakirr aşkım sen niye hemen elendim diyon ki ben hamile değilken hep 0.2 0.0 dı bende 11 ile öğrendim sanki 100 😂😂. 5 in yükselme ihtimali var sonucunu at bir
Ayselcanpolat Asligulcakirr yoğunluğunu ve süresini takip et canım.. _Mother_ ında kanaması oldu.. ama hamile şükür ki
_Mother_ Asligulcakirr yaaa 🥹 kimyasal gibi birşey mi acaba sen kendini yorma bir kanamanın yoğunluğunu rengini miktarını takip et bakalım adet mi yoksa yerleşme falan mi
_Mother_ Asligulcakirr canım bak Aysel arkadaşım doğru söylüyor benimde kanamam oldu umutsuz olma hemen kanamanın yoğunluğunu takip et sen stres yapma limon falan yeme biraz sabır umut kesilmez 5 yükselme ihtimali yüksek çünkü