_Mother_ Neva_aydn canım karaltı ise ben negatif olduğunu düşünüyorum çünkü bende kırmızı ile silik çizgi aynı anda çıktı bekledikçe de pembelik geldi çizgiye bazı testlerde karartı oluyor bazen ama tabi hiç belli olmaz inşallah pozitiftir
_Mother_ Neva_aydn aynen daha doğru olur 13 ünde randevum vardı bide senin demi herşey belki olur o zaman
Neva_aydn _Mother_ aynen negatif diye geçtim bende bekliycem adet olursam randevumu iptal edicem olmazsam gidicem eğer gebelik yoksa Alttan muayene istiycem bı bakıp kontrol etsin yumurtalıkları ve bi rahatsizlik varmı diye
Ayselcanpolat Neva_aydn öyle Bi bak bakalım..yani benim negatif olduğunda, gölge kuruma çizgisi vs. asla çıkmıyor..😃
Neva_aydn Ayselcanpolat evet var çizgi ama çok yakınında neredeyse dibinde fotoğrafını çekip atıyım bakın sizde
_Mother_ Ayselcanpolat canım bazı testlerde maalesef oluyor yaa yaşadım çünkü hele ki bekledikten sonra idrar kuruyor yaa sarı veya beyaz boş çizgi oluşuyor
Ayselcanpolat Neva_aydn canım 3. Fotoda dediğin gibi çizgiye çok yakın 2. çizgi var gibi..ama bilemedim
_Mother_ Neva_aydn çizgi tam yanında o kadar yakın olmuyor genelde ama umutsuzluğa kapılma yine de hayal kırıklığı olmasın diye çok umutlanmada ama