Kubraakgn0 Ya kızlar bu doktor anlamadı herhalde ya bana bebek en fazla 1 haftalıktır diyor iyide 1 haftalık olsa idrar testinde o kadar net çıkmazdı ki bence bi 2 yada 3 haftalık var ama ısrarla 1 haftalık anca diyor
Asligulcakirr Kubraakgn0 kullandığın testin hassasiyeti yüksekse görünmüş olabilir canım o ultrasona göre söylüyordur dert edecek bi şey yok bence stres yapma
Kubraakgn0 Asligulcakirr Ben ultrasonda gözükmesini beklemedim zaten yavrum da 1 haftalık anca var bu bebek diyor 1 haftalık olsa idrar tahlilinde çıkmazdı ki o zaten döllenmenin üzerinden 14 gün geçmeden testte çıkan bile olmuyor
Asligulcakirr Kubraakgn0 kız yok bazen idrarda çıkıyo kan veriyorlar 15-20 falan belli olabilir yani önemli olan yükselmeye devam etmesi gerisine takılma
Kubraakgn0 Ayselcanpolat Oda geç döllenme dedi ama geç döllenme olduğunda dada mesela geçen hafta oldu döllenme 1 haftada 180 olma ihtimali var mı betanın
Kubraakgn0 Asligulcakirr Yavrum öyle de 1 haftada da 180 olur mu bence 2 haftalık yada 3 haftalık diyorum çünkü internette bile 3 haftalık gebelik betası 30 70 gösteriyor
Ayselcanpolat Asligulcakirr evet psikoloji etkiliyor..testte çizgi vardı.. sabah ilk idrarla bakarsan daha net olur canım..sıkma canını..
Neva_aydn Kubraakgn0 180 beta 2.5 haftalık falandır bir haftalık değildir ayrıca bir haftada anca dollenir yani çıkmaz o kadar korku girdi içime yarin bı güzel bir doktora git görün canım inşallah güzel haberler alırsın
Asligulcakirr Kubraakgn0 kız onlara takılma diyorum korkutma strese sokma kendini bi şey olmaz Allah ın izniyle dediyse dedi sen daha iyi bilirsin kendini bazen kendi doktorun olmak gerekiyor ben de hemşireyim ama vallahi Allah hastanelere düşürmesin mecbur bırakmasın işlerimiz kolay olsun inşallah
Kubraakgn0 Neva_aydn Evet mesela burdada progestoron değeri 5.haftada 11.02 olur yazıyor benim 10.14 çıktı bence en az 2.50 3 haftalık ama doktor yanlış söyledi sanırım
Ayselcanpolat Kubraakgn0 bir dahaki kontrole kadar hamileliğinin heyecanını sevincini yaşat canım.. için rahat edecekse başka doktora git..ama stres yapma..inan ki iyi değil.. betanda iyi çıkmış maşaAllah.. sevincini yaşa.. biraz rahatla..😘