Asligulcakirr Neva_aydn Kubraakgn0 _Mother_ kızlar dayanamadım yaptım erken gebelik testi ara bi idrar ve çok sıkışık da değildim durum buuuuu
_Mother_ Asligulcakirr kizz görünüyor valla 😂😅 ayy ne güzel toplu güzel haber olur inşallah sende kan ver
_Mother_ Asligulcakirr bu test yanılmaz kuruma çizgisi de olmuyor tecrübe ile sabit vardır kesin inşallah
Asligulcakirr Neva_aydn aşkım ben internetten sipariş verdim gelince deneyim dedim öylesine hemen de geldi evde bulunsun
Asligulcakirr Ay hiç de bi belirtim yok ama sanki adet de olacak gibiyim dizlerim titriyor midem bi hoş adet gibi sanki inşallah olmam Allah ım hayırlısını sen bilirsin
Kubraakgn0 Ya kızlar bu doktor anlamadı herhalde ya bana bebek en fazla 1 haftalıktır diyor iyide 1 haftalık olsa idrar testinde o kadar net çıkmazdı ki bence bi 2 yada 3 haftalık var ama ısrarla 1 haftalık anca diyor
Asligulcakirr Kubraakgn0 kullandığın testin hassasiyeti yüksekse görünmüş olabilir canım o ultrasona göre söylüyordur dert edecek bi şey yok bence stres yapma
Kubraakgn0 Asligulcakirr Ben ultrasonda gözükmesini beklemedim zaten yavrum da 1 haftalık anca var bu bebek diyor 1 haftalık olsa idrar tahlilinde çıkmazdı ki o zaten döllenmenin üzerinden 14 gün geçmeden testte çıkan bile olmuyor