_Mother_ Ayselcanpolat bıraktım canım 1 tane artımed 1 tane de farklı marka var onları da bıraktım sadece yalancı mi değilmi diye yapmak istedim bu 1 saat önce yaptığım test ilk dakikada çıktı buda biraz silik oda normal diye düşünüyorum çünkü ilk idrar değil gözle daha net görünüyor
Ayselcanpolat _Mother_ görüyorum sanki.. 😇🥰 hadi bakalım yarında yap.. ay inşaAllah sağlıklı gebeliktir..😘
Ayselcanpolat Neva_aydn _Mother_ geçen ay görmüştüm ama o günü değerlendirmemiştim..😪 ben aslında bilmiyordum.. sonradan dank etti..😅 bu ay gördüğüm an değerlendireceğim inşaAllah..🤭
Kubraakgn0 Daha 1 haftalıkmış değer normalmiş 180 filan mış ayın 8 inde bidaha gidicem keseyi görürüz nasipse dedi işte benim kan değerlerime bebeğin değer artışına bakılcakmış geç döllenme olmuş o yüzden daha anca 1 1.5 haftalık filan dedi 🥹😂
_Mother_ Kubraakgn0 oyyy canım benim maşallah çok sevindim adına sağlıkla gelsin minnoş geç döllenmeye hiç takılma benim kızımda geç döllenme olmuştu ileride doktor haftasını düzenler zaten adet tarihini ileri atar
Neva_aydn _Mother_ sıra sende sende git kan ver seninde çıksın ayy inşallah ucumuzde de aynı olur ya off bı heyecan bastı beni önce olumsuz düşünürdüm de şimdi ise düşünüyorum ya geç döllenme ise diye
Kubraakgn0 _Mother_ İnşallah canım doktor sıkıntı yok şuanlık herşey çok güzel dedi zaten içim rahatladı 🥰
_Mother_ Ayselcanpolat bugün olmuşsa değerlendir hemen canım benim çatlamadan sonra olmuştu ve bu ay ilk defa o akıntı geldi benden hadi inşallah güzel haberlerle
_Mother_ Ayselcanpolat inşallah canım yaa en azından yalancı pozitif değilmiş onu anlamış oldum yani 3 testte bana pozitif gösteriyorsa yalancı bu çok büyük şanssızlık olur akşam acike gider kan veririm belki pozitif çıkarsa en azından progestan alır kullanırım kanama şuan hiç yok ama aklım çok karıştı
Neva_aydn _Mother_ aynen canım bende çocuğu bulsam gondericem birazdan eczaneye gidip alsın bakalım ne çıkacak
_Mother_ Neva_aydn ayy canım benim güzel haberlerle gelirsin inşallah benim derdim de pozitif görünce dünden beri sigara içmedim pakete gidip gelip bakıyorum 😂😅