Donthappymom Beyza001 bekle geciksin ben kuruma çizgisi ile nerdeyse kendimi hamile ilan edecektim 😂 hala da beklemedeyim gerçi ama bakalım
Ayselcanpolat Neva_aydn xEndless Ben artık öbür ay deneyeceğim..en azından kimyasaldan sonra adetimin düzenli olduğunu görmüş oldum.. 🙂 İnşaAllah sizin hayırlısıyla sağlıklı gebelikleriniz olur.. 💙
xEndless @Neva_aydn bnde kasik ağrısı var göğüs ağrım onun bın beteri dokunulmuyo bile sızlıyor durduğu yerde 🙄
Neva_aydn Kızlar bişi sorucam ben bugün yani saat 11den beri üç dört defa tuvalete çıktım her ikisi içinde ve aşırı sıkışık bir şekilde
xEndless @Ayselcanpolat Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin ❤️
Neva_aydn Kızlar benim bu iki haftadır başım çok ağrıyor ama bugün hem şık idrara çıkış hemde şiddetli baş ağrısı var
Sevde345 Kızlar bugun idrar testi yaptim boyle silik cizgi cikti gittim kan verdim sonuc 2.82 adetima daha 5 gün var yükselir mi acaba ne diyorsunuz
Talyaninannesi Sevde345 ben de görüyorum silik bir çizgi var. Önemli olan artışı diye biliyorum. 4 gün sonra tekrar test ver canım o zaman daha iyi belli olur.
Elru Sevde345 benimde adetime 5 gun vardi dün kan verdim 36 cikti hamilelikmis 48 saat sonra yine vericem İnsallah sendede artar canim🙏🙏❤️